Bülent'in İlginç Hareketleri

Bülent Uygun son iki senedir ekranlarda sıkça gördüğümüz bir isim oldu. Hem takımıyla yakaladığı başarı, hem de televizyonlara ve açıklama yapmaya olan tutkusu gerekli koşulları sağlamış gibi. Bu kadar çok konuşunca bir süre sonra şuursuzca açıklamalar da gelmiyor değil, en son Arsene Wenger'e ayar vermeye çalışması gibi.

Ancak bu postun konusu bu değil, Bülent Uygun'un teknik direktörlük kariyerinden değil futbolculuk dönemlerinden bir şey paylaşmak istiyorum sizinle. Bülent Uygun kendisine has gol sevinciyle ünlüdür bildiğiniz gibi ancak gol sevinçlerinin asker selamıyla sınırlı olmadığını hatırlamayanlar olabilir, benim aklımda kalmamış mesela.

İzlediğim bu video beni benden aldı. Yumruk şovundan tutun, gol sonrası sevincine, o zamanlar Kanal 6'da görev yapan Güntekin Onay'ın anonsuna kadar. Özellikle Güntekin Onay'ın "Bülent'in ilginç hareketleri" derken alttan alta "ne yapıyo' lan bu" mesajını hissetmeniz sizi yerlere yatırabilir. Videoyu izleyin, bana hak vereceksiniz...

Bu Yazıyı Paylaş!

Bookmark and Share

2 yorum:

Gala's dedi ki...

hiç mütevazi değil kendisini övmekten başka birşey yapmıyor. başarılı olabilir ama bu karakteri onu uzun yıllar üst seviyede tutmaz.

ercan dedi ki...

Elinde görüntüsü yada fotoğrafı olan varsa yada bulma imkanı olan 1993-94 sezonunda 0-0 biten Fb - Kayseri maçında penalt kaçırdıktan sonra çekilen bülent Uygun fotoğrafını buraya eklesin.

Olay şu Fb, Gs ile kıyasıya bir şampiyonluk yarışı içinde. Fb içerde Kayseri ile oynuyor ve Bülent penaltı kaçırıyor. O golü yapsa o sene muhtemelen fb şampiyon olacak. Çünkü gs 1 puan farkla şampiyon oldu o sene.

O zamanlar malumunuz şortlar biraz daha kısa ve Bülent golü kaçırdıktan sonra şortun paça diyebileceğimiz kısmından tutup yukarı doğru çekiyor ve neredeyse bütün teşkilatı yanlardan ortaya çıkarıyor :D

Kale arkasından fotoğrafı çekilen bir fotoğraf ta ertesi gün adını hatırlamadığım bir spor gazetesinin ilk sayfasını süslüyor :D

Bu kadar yazdık ama bir de yanlış hatırlıyorsak ayvayı yedik :D

Related Posts with Thumbnails