İsmail Güldüren: Bi' Messi Değil

Başlıktaki isimleri yanyana görünce absürd bir espri bekliyor olabilirsiniz ama değil. Son olarak Galatasaray maçında Necati Ateş'le güreşirken gördüğümüz İsmail Güldüren, geçen ay memleketim sayılan Bandırma ekibi Bandırmaspor'la anlaşmıştı ama bu iş daha sonra yattı. Bandırma başkanının gerekçe olarak "Ayrıcalık istiyor" demesi üzerine ise Güldüren sempatik bir dürüstlük içerse de 2x2=4 tadında bir cevap veriyor.

"Ben Messi değilim. Bugüne kadar hangi kulüpte bize ne imkan sunulduysa onunla yetindik" 

Hani İsmail Güldüren'i seversiniz, sevmezsiniz ama ben şu açıklamanın ona ait olduğunu 10 km'den tanırım. Yeteneğinin sınırlarını bildiğinin altını çizen bu demeçlerden aslında çok var ama bu da hakikaten tarihe not düşülesi cinsten. Ben ise İsmail'i Fenerbahçeli arkadaşımın isyanından hatırlarım.

"Adam bize geldi. İki senede bütün ameliyatlarını yaptırıp gitti"

İsmail Güldüren // 234 Süper Lig, 32 Türkiye U-21 maçı.

Bu Yazıyı Paylaş!

Bookmark and Share

5 yorum:

ultraslanhaber dedi ki...

Bandırma'lıyım ve yaşanan bu olayları yakından takip ettim.

Transferin döneminin bitmesine saatler kala İsmail'i arayıp Bandırmaya gelirmisin demişler. Gelirim deyip gelmiş Bandırma'ya.

Tesisleri gezmiş beğenmemiş.
Şehri gezmiş beğenmemiş.
Stadı gezmiş beğenmemiş.

Kendine özel spor yapabilcegi salon istemiş vs vs vs.

Ulan Messi'misin nesin?
Yetenek desen yok. Ki olsa zamanında bi yerlere gelirdi.
Torpille Fenerbahceye transfer oldu. Orda da tutunamadı gitti.

İsmail'e kızdıgım kadar yönetime de kızıyorum. böyle bi adamı transfer etmeyi düşünmek bile saçma.

snnbnn dedi ki...

Bende Bandırmalıyım ama Bandırma ve Bandırmaspor ile ilgilenmediğim için transferden haberim yoktu :) Memleket modası başlattın bir nevi, bunun arkası gelir :)

pclion dedi ki...

Mustafa, hani göz ucuyla takip ederim de tesislerin durumunu falan bilmiyorum. Hakikaten feci durumdaysa adam "Yok artık" da demiş olabilir, bence hemen linç etmeyelim. :) Bana özel olsun demişse yönetimin anlaşmamak hakkıdır tabii.

Snnbnn, geçen yıla kadar senede iki kere giderdim en az, Bandırma'da çok akrabam oturuyor. (Manyas'lıdır annem) Aslında daha yakından takip edebilsek güzel de koşuşturmacada yeri geliyor, Galatasaray hakkında bir şeyler bile kaçıyor. Zor iş. :)

Adsız dedi ki...

Bandırma'nın tesisleri bu sene bakıma alınacakmış.Ayrıca 10bin kişilik yeni stat için yaz aylarında çalışmalar başlanıyormuş,zemin kontrolleri yapılmış.Diğer futbolcularında İsmail'in belirttiği gibi talepleri bulunmamış.Çünkü tesislerin Bank Asya için yenileneceğini biliyorlarmış.Bandırmalı arkadaşımın söylediklerine görede,Karabük'ten,Diyarbakır'dan futbolcular geliyor Bandırma'ya.Kendisini Samandıra'damı sandı diyor. :):)
miny

Anıl Koç dedi ki...

İsmail Güldüren'in dediğini daha önce Bandırma'ya gelip beğenmeyerek Turgutluspor'da giden Çağdaş Topal bile demişti.Bandırmaspor'u en yakından takip edenlerden birisi olarak İsmail'i bir açıdan haklı buluyorum.O da tesislerin bulunduğu vahim durum.Bu tesislere ve doğru dürüst idman sahasının bile olmadığı bir kulübe transfer yaparken bu tür zorluklarla karşılaşmak çok normal.Ve İsmail'de tesisleri beğenmemiş,üstelik idman sahasının olmayışı onu kararından vazgeçirmiş.Yani "bana özellik" bir durum yok.Biraz da yönetimimizin abartması.Açıkçası telefon ile görüşülüp Bandırma'ya gelirim dediğinde eminim bu eksikliklerden haberi yoktu.

Yanlız yaklaşık 2 yıldır hiç bir maça çıkmamışsın,4 ay oynayarak alacağın ilaç gibi para var ortada ve en önemlisi tekrar kendini göstererek transfer piyasasında bende varım diyebilmen ve en azından bu liglerde 2-3 sezon daha oynayabilmek adına önemli fırsatı tepmiştir.Bunları düşündüğümüzde İsmail'in fazla da seçici olma gibi bir şansı yoktu açıkçası.

Yolun düştüğünde Bandırma'ya bekleriz. :)

Related Posts with Thumbnails