Galatasaray Kongresi


Galatasaray'da yavaş yavaş seçim sürecine giriliyor, adaylar belli olmaya başlıyor. Muhalefetin başkan adayı olarak geçtiğimiz seçimlerde takip ettiğim isimlerden Adnan Öztürk ortaya çıktı. Yakında açıklamalar başlar, her 'kalem'den bir ses çıkar safına göre. Bunları zaten biliyoruz fakat bu toplara girmeden önce 'Galatasaray Kongresi' denince aklıma gelen bir skeci paylaşmak istiyorum sizle.

 Şahan Gökbakar'ın henüz endüstriyelleşmediği, yeteneklerini ve amatör ruhunu ortaya koyabildiği dönemlerin en iyi gözlemlenmiş ve bence en başarılı skeç serisi olan Metin Tok'un Galatasaray kongresine gidişi anlatılıyor. 'Küçük Prekazi'nin söylediği tezahüratlar enfes, Rerere'nin clubber versiyonundan Yeter Artık Beşiktaş'ıma, Bir Taş Attım Kadıköy'e yorumu, hepsi ayrı bir komik. Şimdiye kadar görmeyen varsa kaçırmasın, izlesin. Bu kongreyi de Adnan Polat'ın desteğiyle seçime giren Özhan Canaydın'ın kazandığını hatırlatayım...

Bu Yazıyı Paylaş!

Bookmark and Share

11 yorum:

lions dedi ki...

adnan öztürkü isteyenlerin kimler olduğu çok açık galatasarayın kötülüğünü düşünnler ve fenerliler ister ancak gerisi boş laf sonsuza kadar adnan polat adnan öztürk gelirse galatasarayla olan maddi bağlarımı kopartırım

pclion dedi ki...

O dönemki rakibinin Özhan Canaydın olduğunu unutmamak lazım ama. :)

Elve dedi ki...

pclion neden adnan öztürk ün seçilmesini istiyorsun? merak ettim sonuçta sen daha yakınsın kulübe ve olaylara bildigin birşeyler vardır.

pclion dedi ki...

Arkadaşlar, yazdığım geçen seçimle ilgili. Mevcut yönetimden memnunum ben. Sanırım bir anlatım bozukluğu olmuş orda, bir pc başına geçince düzeltirim. Aklıma da gelmedi değil böyle anlaşılabileceği. Kongre hakkında bir şeyler yazacağım yakında, burda sadece bir skeç paylaşmak istemiştim. :)

Adsız dedi ki...

Her şey bir yana da, Şahan eskiden ne iyiydi yaa...

Gala's dedi ki...

Adnan Polat iyidir. Umarım aksi bir durum olmaz. 5 sene önce kulüpten kaçanlar şimdi sahipleniyorlar kulübü. Bunun sebebi kulüpte tünelin ucunun görünmesidir. Bunu başaran yönetimde başarılıdır.

Şahan başka bomba zaten :)

iyiydi,

hala iyi...

Nevzat dedi ki...

Cem Sultan herhalde yazini okumus.
5 gol atmis canavar.

güvenegüvene dedi ki...

"Ben Sportif A.Ş`deki görevimden istifa ettim ama eğer benden yardım isterlerse yabancı transferinde yine yardımcı olurum. Çünkü Almanya, İspanya, Fransa ve Arjantin gibi ülkelerde bağlı olduğum şirketimin gücü sayesinde alamayacağım futbolcu yok."

5 yıl öncesinden bir Adnan Öztürk röportajından bir alıntı...

Adnan Polat ve ekibinin destekçisiyiz ama adaşı olursada pek üzülmem gibi...Anlamsız bir şekilde Adnan Öztürk'e güvenim var.Belkide bu güven yukarıda yazdıklarımdan ötürüdür bilemiyorum.

Elve dedi ki...

bu arada iki gün önceki yazının ertesinden cem sultan bugünkü maçta 5 gol birden attı. yeni bir yazı yazman gerekebilir :==)

Emir dedi ki...

küfüğe hayığ :D

şahanı hiç sektirmezdim nerdeyse o günlerde ama ne hikmetse bu skeci kaçırmışım çok iyiymiş :)

Murat1905 dedi ki...

Bunu ben de kaçırmışım, teşekkürler Uğur :)

Sanırım küçük maradona veya küçük ribery versiyonu da vardı, o da çok güzeldi ;)

Not:Bu küçük çocuk tiplemesini 8'den dolayı Beşiktaşlı kardeşlerimiz sevmezler.

Related Posts with Thumbnails