Milan Baros Galatasaray'da!

Uzun süredir dillere destan olmuş bir hikaye Galatasaray'ın forvet transferi. Resmen sonuçlandı bu arayış, Milan Baros'la üç yıllık sözleşme imzalanmış. Yönetim forvet adayları konusunda baya yüksekten uçtuğu için birçoklarının burun kıvırabileceğini düşünüyorum ama transferi gerçekleşmesi mümkün olan oyuncuların en iyilerinden birisi bence Milan Baros.

Henüz 27 yaşında (Galatasaray'ın en genç yabancı oyuncusu), seri ,hızlı ve adam eksiltebilen bir oyuncu. Her vurduğu gol olur denebilecek bir bitiriciliği olmasa da Galatasaray gibi bol pozisyon bulan bir takımda gol sayısını hatrı sayılır bir biçimde arttıracağından şüphem yok. Ümit Karan ve Nonda'dan farklı bir oyun stili var, bu da çift forvet oynanacağı zaman Galatasaray'a yeni alternatifler yaratıyor.

Galatasaray forumlarının beklentisi olan Alfa mıdır, bilemem ancak en kötü ihtimal B+ alır benden Baros.

Ancak sadece forvetliğiyle gündeme gelmeyecektir Baros basında, ilginç bir parti anlayışı var Baros'un. Gerçek tercihi mi yoksa sadece muzur bir herif mi bilemem, beni de fazla alakadar etmiyor açıkçası. Ortaya çıkmadan biz yazmış olalım en azından.

Bu Yazıyı Paylaş!

Bookmark and Share

7 yorum:

Panda dedi ki...

Çok iyi bir transfer ama kendsine yılda 2 milyon euro,lyona da 6 milyon euro...Cl'ye kalırsak tamam ama -Allah korsun- ya elenirsek?

pclion dedi ki...

Evcil panda hocam. Sanırım Baros'un bonservisiyle beraber toplam ödediğimiz bonservis bedeli 9 milyon euro ediyor. Geçen sene 10 milyon euro'yu aşmıştık.

Bu sene sponsorluk ve stad gelirlerinin arttığını göz önünde bulundurursak bütçede büyük bir açık oluşmayacak gibi. Ayrıca finansal açıdan Galatasaray'ı rahatlatacak bir kaç gelişme daha yaşanacak önümüzdeki aylarda. Şampiyonlar Ligi olmasa bile (ki kabul edelim, çok iyi oynasak bile şansımız %50yi geçmez) tolere edilebilir bir transfer dönemi bana göre. Prestij olarak getirisi ise yadsınamayacak cinsten...

Adsız dedi ki...

Diğer havada uçuşan isimlere bakanlar beğenmeyebilir.. Fakat uğur'a katılıyorum.. Yararlı olacaktır.. Kaliteli top taşıyabilen süratli bir oyuncu..

Noat Samisa dedi ki...

http://www.youtube.com/watch?v=bbY2cLbEl7A

Skandal kovalayanlara yardımcı olur. :)

Adsız dedi ki...

anlamıyorum. adnan polat'ın sahada görmek istediği 11 şu şekilde herhalde;

morgan-sabri-meira-servet-hakan balta olmayan herhangi biri-arda-lincoln-kewell-baros-nonda-ümit.

çok kaotik bir süraç bizleri bekliyor, çok..

4ever55

pclion dedi ki...

4ever, bence kadro derinliğinin olması o kadar kötü bir şey değil süreç iyi yönetilirse. Hasan, Barış, Nonda ve Ümit her zaman için rotasyonda olacaklar. Zorunlu değişiklikler hariç bu oyuncular en geç 60ta oyuna girer, maç içinde kondisyonu düşmeye başlayanlar çıkar. Ayrıca biz sakatlıklardan çok çeken bir takımız, geçen sene nerdeyse PAF'tan oyuncular ilk 11 oynayacaktı. Bunu da göz önünde bulundurmak gerek.

Sorun olursa Ümit veya Nonda'dan birinin sürelerinin azalması olabilir, ben bu oyuncunun Karan olacağını sanıyorum.

alanshearer dedi ki...

Karan zaten son performansıyla ancak yedek olurdu.
Artık yedeğin yedeği oldu.

D.Sanctis
Transfer-Servet-Meira-Volkan
M.Topal-Linderoth
Kewell-Lincoln-Arda
Baros
---------------------
Aykut
Sabri-Emre-Emre-Hakan
Ayhan-Barış
Hasan-Nonda-Volkan
Ümit

istediğimiz her düzenle oynar bu takım.
Maşallah diyelim.
Ve futbolcuların uyumunu bekleyelim.
Hocadan yana korkum yok.

Related Posts with Thumbnails