Galatasaray'ın Sağ Bek Laneti

F.Akyel, Sebastian Perez, Ümit Davala, Cesar Prates, Suat Usta, Cihan Haspolatlı, Uğur Uçar ve Sabri Sarıoğlu. Kimisi kronik sakattı, kimisi ileri gider geri gelmezdi, kimisi yeteneksizdi, kimisi karaktersiz. Galatasaray'da o mevkii adeta lanetlenmiş gibi bir türlü dolmadı. Hoş, Capone de aslında stoper kökenli bir oyuncuydu, Galatasaray sonrası kariyeri onun da parlak değildi. Cihan Haspolatlı faciası sonrası Uğur Uçar ilaç gibi gelmişti. Defans oyuncuları arasında asist kralıyken federasyonun yazdığı senaryoyu Batista oynadı, o gün bugündür o da kayıplarda. Sabri Sarıoğlu'nun bu işi kotarabileceğini iddia edenler vardı ama sonuç bana göre Cihan'ı bile mumla aratacak cinsten.

Yönetim yıllardır yaptığı yanlışın farkına varmış olacak ki sağ bek transferiyle ilgili açıklamalar ardı ardına geliyor. Skibbe sağ bek ve forvet lazım demiş, Adnan Sezgin de ikisi de alınacak diyor. Sağ bek için Lars Jacobsen'in adı geçiyor ama beklenmedik bir isim gelirse de şaşırmamak lazım. Bakalım "X" bu laneti kırabilecek mi?

Bu Yazıyı Paylaş!

Bookmark and Share

7 yorum:

alanshearer dedi ki...

Sağ bek lanetinden ziyada beni ürküten Sabri nin laneti.
Tanrı hepimizi sabrinin muz ortalarından korusun.

Adsız dedi ki...

bence son derece fuzuli olur sağ bek transferi. takım içinde o kadar transfer bekleyen mevki varken, niye sağ bek? neden sağ bek? anlamış değilim. ha daniel alves gelecekse eyvallah, ama onun dışındaki tüm isimler bence kalsındır, sabridr, sarıoğludur.

4ever55

Adsız dedi ki...

bu arada hazır transfer demişken eğer bir bek transferi yapıcaksak bence bu sol cenaha olmalı. çünkü orda sol beklik taslayan, birinci dereceden sağ açık miyobu bir sol stoperimiz var.

4ever55

pclion dedi ki...

4ever, Hakan Balta'nın ofansif katkısı az haklısın ancak ülke olarak bu tarz joker oyuncular da lazım bize. Ayrıca Werder Bremen'den alınan Alparslan Erdem'in iki maçını seyrettim, bu çocuk çok çok iyi bir sol bek.

Sağ bek ihtiyacı olduğuna geçen sene de inanıyordum, zaten avrupadan elenmemmize de ligde sallanmamıza da neden olan bölge sağ bekti. Gelen adamın müthiş işler yapmasına da gerek yok. Gerektiğinde Uğur'u yedeklesin, gerektiğinde sırıtmadan durabilsin yeter...

Adsız dedi ki...

GS nin şu an için ihtiyacı olan, gerçek bir sağ bek. Bir dünya yıldızı ya da işin ehli bir sağ bek de değil, işini yerine getirebilecek uğur dönerse(iyileşmesi baya zaman alacak) onla değişmeli oynayabilecek biri de olur.
Ama mutlaka alınmalı. Nonda'nın form durumuna bakarsak, eğer tek bir transfer hakkımız olsa, sağ bek isterdim.

Adsız dedi ki...

Cihan iyi oyuncuydu.

pclion dedi ki...

Cihan iyi bir oyuncuysa bile iyi bir sağ bek değildi, bunu söylemeye çalışıyorum. Orta sahada dönem dönem katkı vermiştir ama hepsi o kadar.

En azından ben böyle düşünüyorum.

Related Posts with Thumbnails