Galatasaray ve Superleague Formula (?)

Dünyada yaklaşık 100 milyon kişi tarafından izlenmesi beklenen Superleague Formula'nın ilk yarışının antreman turları dün yapılmış, Galatasaray 4. sırayı almış. Bugün ise sıralama turları var ama kimseden ses seda yok; ne medyadan, ne de Galatasaray yönetiminden herhangi bir bilgilendirme girişimi var.

Medyanın ilk günden beri ilgisizliği malum, Galatasaray'ın davet edilmesinden pek hoşnut olduklarını sanmıyorum açıkçası ama Galatasaray yönetimi armut toplamakla mı meşgul? Steaua mağlubiyetinin hayal kırıklığını dağıtma amacıyla ertesi gün Baros'a imza attırmayı akıllarına getirenler orda oturan Mümtaz Tahincioğlu'na da bu konuda bir iki kelam ettirmeyi düşünebilselerdi keşke.

Yarışları Show TV ve Galatasaray TV verecekmiş. Şu ana kadar hangi takımların katılacağı dışında konsept hakkında tam bir bilgim yok. Tek yarışçı mı olacak, yoksa Jason "the babasının oğlu" Tahincioğlu da yarışacak mı mesela, bu benim için çok önemli. Bilgisi olan geri dönüş yaparsa çok iyi olur.

Bu Yazıyı Paylaş!

Bookmark and Share

2 yorum:

scapula dedi ki...

Uğur, anladığım kadarıyla iki aşamalı olacak yarışlar. Futbola benzetmek için 45'er dakikadan iki devre yapmışlar. Bayrak yarışı misali, Jason - Guidi birlikte yarışabilirler.

Sıralama turları da çok keyifli. Eleme usulüne göre yapılıyor. Umarım izleme şansı buluruz bugün.

Medya konusunda ise hiçbir şey söylemeye gerek duymuyorum.

Panda dedi ki...

yok hocam yok..Bugün gazetelerde ne tek bir satır var ne de resmi sitede sıralama turlarının kaçta olacağı konusunda bir haber..Basını anladım..Bir yerleri yalamakla meşgul..Ama resmi site?

Related Posts with Thumbnails