Bellinzona - Metalist - PSG

Gerçekten gönlüme göre eşleşmeler oldu. Galatasaray ve Beşiktaş için ilk tercihim, Kayserispor için ikinci tercihim oldu. Can Bartu sağlam kura çekti.

Aşağıda da bahsettiğim gibi Napoli ve Liege ilk tur için fazla zorlu ekipler. Honka ise saha koşulları vs. sebebiyle tercih edilmeyecek bir ekip. Bellinzona NEC'e göre daha zayıf bir ekip, tam istediğim kura oldu Galatasaray adına. Hayırlı olsun, iki galibiyet bekliyorum burdan.

Beşiktaş'ın grubunda ise çok zayıf bir ekip yoktu, belki biraz İrlanda ekibi. Ülke puanında birebir rakibimiz olan Ukrayna'nın 3.sü bizim 3.müze çıktı. Beşiktaş Metalist'i elediği takdirde Ukrayna'yı geride bırakmamız çok daha kolay olacak.

Kayserispor ise grup seçimlerine çok dezavantajlı başlamıştı. Sevilla, Portsmouth, Sampdoria gibi ekipler arasında PSG yine de tercih edilebilir olanıydı. Kayserispor favori olmasa da turu geçmesi büyük sürpriz olmaz. Hücum gücü olarak gayet yeterli bir ekip Kayseri, iyi bir savunmayla yeni kurulmuş bir ekip olan PSG'yi geride bırakabilirler. Ayrıca belirtmeden geçmek olmaz, Kezman'dan bildik performanslarından birini bekliyoruz yine...

Diğer eşleşmeler için;


Bu Yazıyı Paylaş!

Bookmark and Share

4 yorum:

Adsız dedi ki...

beşiktaş muhtemelen elenir, en zor kurayı çekmiş. metalist düşünülenden daha güçlü bir takım. beşiktaş'ın tek avantajı ilk maçı deplasmanda yapcak olması ama metalist'in geçen sene 9 kişiyle everton deplasmanında 1-1 berabere kaldığını hatırlatmak lazım. galatasaray'ın gruplarda bi üst torbaya çıkması için de beşiktaş'ın elenmesini ve kayseri'nin elemesini istiyorum.

pclion dedi ki...

Metalist'in güçlü bir ekip olduğu konuusnda haklısın ancak benim onları istememin nedeni yukarda belirttiğim gibi ülke puanıyla alakalı. Eğer Beşiktaş elerse UEFA'da takımı kalmayacak Ukrayna'nın.

Galatasaray'ın 3. torba işi için ben de bir göz attım, bana olacak gibi geliyor. Bir çok seribaşı gözüküp eşleştiği takımdan daha güçsüz olan takım var.

Adsız dedi ki...

ilk maç da inönü'ye alınmış. geçen sene everton deplasmanı gibi bir sonuçla dönerse turu bırakmaz metalist. bi de bu ciddiye alırsa bjk turu geçer gibi laflar çok yanlış. ciddiye alınca rakibin gücü değişmiyor ki. %60 metalist geçer turu diyorum.

pclion dedi ki...

"Ciddiye almak" medya klişesinden başka bir şey değil. Formsuzsundur ya da taktik olarak iyi hazırlanmamışsındır ya da rakibin senin alıştığın düzenin çok dışında oynuyordur.

Aslında bir şekilde Metalist'in bir maçın izleyebilsek daha iyi bir fikir edinebiliriz.

Related Posts with Thumbnails