2012 Model Spor İletişim

Blogu takip edenler bilirler, Kadir Has Üniversitesi’nin 2010 Spor İletişim Sertifika Programı’na katılmışlığım var. Fotoğraf da mezuniyetten :) Yazı yazmayı sevenler, bu sektörde yer edinmek isteyenler için olabileceklerin en iyisi. Birçok değerli ismin tecrübelerinden faydalanma, iletişime geçme, belki de daha önemlisi medyayı gerçek anlamda tanıma fırsatınız oluyor. Teorik dersleri de cabası.

İki gün sonra, 26 Kasım Cumartesi günü Kadir Has Üniversitesi, Cibali Kampüsü’nde yapılacak burs sınavı var. Dersler ise 10 Aralık günü başlıyor. Burs sınavında ilk 20’ye girenlere de burs imkanı var. Programın ücreti üniversite öğrencisi olanlara 1750 TL, olmayanlara ise 2750 TL.

Hocaları merak edenler için ise kabaca liste aşağıda:
Levent Bıçakcı, Şenes Erzik, Atilla Gökçe, Ercan Taner, Tanıl Bora, Fuat Akdağ, Yiğiter Uluğ, Caner Eler, Mehmet Demirkol, Okay Karacan, İbrahim Altınsay, Ali Murat Hamarat, Mert Aydın.

Spor İletişimi Sertifika Programı;
http://shaum.khas.edu.tr/spor-iletisimi-sertifika-programi.html

Başka sorusu olan varsa da buradan cevaplayabilirim.

Bu Yazıyı Paylaş!

Bookmark and Share

3 yorum:

Adsız dedi ki...

sınavda çıkabilecek sorulardan bi laç örnek verebilirmisiniz

Dumanovsky dedi ki...

Cumartesi günü sınava gireceğim sorum şu.
Önümüz deki yıllarda buprogram yine açılır mı çünkü sadece maddi olarak değil zaman açısından da çok katılmak istediğim bir programa katılamayabilirim.teşekkürler.

pclion dedi ki...

Sınavda Türkçe ve genel kültür soruları ağırlıkta, spor kültürüne dair zor sorular da soruluyor. "Hangi ülkede iki Dünya Kupası düzenlenmemiştir?" gibi. Ayırt edici olsun diye körling falan da soruluyor, futbol kültürüyle bu bölümden başarılı çıkmak zor açıkçası.

Program her sene yapılıyor 2008'den beri ama burası Türkiye, garantisini ben veremem :)

Related Posts with Thumbnails