Türkiye'nin En Çok Ziyaret Edilen 10 Spor Sitesi

Ara ara çıkar böyle haberler basında, en çok ziyaret edilen sitelerden listeler çıkarılır. Genelde gazete kaynaklı olduğu için reklama girmesin diye diğerleri es geçilir. Alexa.com'da ilk 100'de yer alan 10 spor sitesi şöyle;

40.sıra Mackolik.com
45.sıra Sporx.com
53.sıra Bilyoner.com
57.sıra Sahadan.com
65.sıra Ligtv.com.tr
85.sıra Fotomac.com.tr
94.sıra HTSpor.com
96.sıra Galatasaray.org
98.sıra İddaa.com
100.sıra Webaslan.com

Spor kulüpleri arasında görüldüğü gibi Galatasaray lider. Özellikle geçtiğimiz sene resmi siteyi yeniledikten sonra ziyaret sayılarında büyük artış oldu, transfer döneminin de hareketli geçmesi sitenin rakiplerini geride bırakmasında yardımcı oldu. Fenerbahçe resmi sitesi ise Galatasaray'ın arkasından gelen diğer resmi kulüp sitesi 229. sıradaki yeriyle. Beşiktaş'ın adres karışıklığı doğru düzgün bir veri elde etmemizi engelliyor ancak bu iki takıma göre baya geride olduğunu söylememiz mümkün. Yakın zamanda Süper Lig takımlarıyla ilgili de bir araştırma yapabiliriz. Alexa'da ilk 100'de yer alan sitelere şurdan bakabilirsiniz.

Bu Yazıyı Paylaş!

Bookmark and Share

4 yorum:

Adsız dedi ki...

220685,pclionfc.blogspot.com
fena değil.bence gayet iyi

pclion dedi ki...

Valla adsız, bende 312binlerde blogun sırası, seninki gibiyse daha güzel tabii. :)

Sağolsunlar, yeterli sayıda okuyucumuz var. Sizler okuduğunuz için zaman ayırıyoruz bu işe zaten...

Sade dedi ki...

Türkçe, İngilzce, Fransızca kullanımı yanında promosyon bilet için yarışmlar düzenlemesi, stad inşaatının fotoğrafları gibi bir sürü yenilik ile Galatasaray.org gerçekten de farklı bir internet sitesi oldu.
Esasında dünyayı geniden keşfetmeye gerek yok, Liverpool, Manchester United, Real Madrid, Barcelona gibi kulüplerin izini sürmek ve gerektiği yerde ekleme yapmak bile iyi bir yöntem olabilir.
Güvenilir bir siteden böyle bir sıralama yapma fikrinide takdir ettim. Yoksa herkes ben birinciyim diyor.

Unknown dedi ki...

Pornoo sitesi bile 75. sırada..
Vay anasını..

Related Posts with Thumbnails