Song'un Şaplağı


Bu videoyu yeni gördüm. Song gerçekten baba adam, lakabı boşuna Songfather değil! Lincoln'e patlattığı şaplak, vücut diline bakılırsa "Gel iki satır muhabbet edelim yeğenim!" diye tercüme ettiğim Fransızca bir söz öbeği. Daha sonra da Türkçe iyi akşamlar diyor tabii. Çok seviyorum ben Song'u, arada adam kaçırıyordu, kafa topları veriyordu ama kalsa eminim kimse ses çıkarmazdı. Hele şu son dönemde 6. stoper alternatifinin yedeği kim olacak tartışmaları yapılırken ne de güzel olurdu Song diyen çoktur eminim...

Bu Yazıyı Paylaş!

Bookmark and Share

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Song orda " mon poto " diyor , "kanka" anlamina geliyor" , baba adamdir Song

Adsız dedi ki...

bu yorum yandaki müzikle ilgili.Death note'u izlemiştim ama bu kadar güzel soundtrackları olduğunu bilmiyordum.Çok teşekkürler.Bildiğin güzel anime varsa cevap yaz lütfen.(Naruto,bleach ve one piece dışında)

pclion dedi ki...

Bu sıra anime olarak Nodame Cantabile ve Initial D'yi seyrediyorum ama herkesin zevkine uyar mı bilmem. Nodame konservatuara giden iki japon gencini anlatan bir komedi. Initial D ise baya eski bir animedir, tofu siparişlerini arabayla götüren bir çocuğun drift yarışçılarını madara edişini anlatıyor. Hikaye güzel ama alışmak lazım görüntü kalitesine. Yoksa Death Note ve Naruto'dan sonra garip gelebilir. :)

Death Note'la ilgili bir yazı yazdıktan sonra soundtrack albümünü paylaşırım burda isteyenler için...

kutay dedi ki...

bazı futbolcular kotu olsalar bile takım içindeki birlik beraberlık icin sarttır. bence song öyle bir adam ki kötü bir adam da değildir.
bir de o derbilere oynamamaları olmasa..
orhan ve cihan gittikten sonra altyapıdan cıkan topçularımızdaki değişim de orhan-cihanı geri isteme nedenidir bu bağlamda.

Related Posts with Thumbnails