Semih Kaya, Serkan Kurtuluş ve Alpaslan Erdem

Büyük Kaptan, bugün kadroda yeni isimlere yer verecek gibi, bunların başında da bu üç oyuncu geliyor. Michael Skibbenin şans vermekten imtina ettiği bu oyuncular için bu akşam oldukça önemli. Skibbenin en olumsuz yönü kadrodaki bütün alternatifler oynayamayacak durumda olsa bile bu oyuncuları oynatmamak adına sisteminden taviz vermesiydi. Aslına bakarsanız ipinin çekilmesine nedenlerinden biri de buydu zira sezon başında tercih edilmesininin en önemli nedeni alt kademelerdeki tecrübesi ve eğitimci hoca etiketiydi. Bu anlamsız ısrar kaptanın gelişiyle son bulacak gibi duruyor.

Özellikle Semih Kaya adına müthiş bir şans oldu kaptan, onun için bundan daha iyisi olamazdı. Altyapı çıkışlı yetenekli bir stoper için en doğru isimdi Bülent Korkmaz. Meira transferi şimdilik askıya alınsa da Semihin göstereceği performans, Rusya transfer döneminin bitimine doğru transferin tekrar gündeme gelmesine neden olabilir. Pek güvenilir kaynaklardan olmasa da Emre Güngörün beklenenden daha erken döneceğine dair haberler geliyor. Bu olasılığı da göz önünde bulundurmak lazım.

Alpaslan antremanda yediği fırçaya rağmen çift kale maçta dikkat çeken oyunculardan biri olmuştu, Ardanın sakatlığı da onun için bir fırsat oldu. Şu ana kadar bulduğu her fırsatı doğru kullanmasına rağmen rotasyonda Volkan Yaman gibi bir oyuncunun arkasında kalmasını anlamak mümkün değildi zaten. Akşam başarılı bir performans göstereceğine inanıyorum. Hakan Balta ile anlaşıp anlaşamayacağı ise merak ediyorum, akşam göreceğiz artık.

Serkan da antremanda as takımın sağ bekinde görev almıştı. İlk 11de çıkmasını beklemiyorum ama ilerleyen dakikalarda şans bulabilir. Kaptanın Bursasporda görev aldığı dönemden tanıdığı bir oyuncu Serkan ancak yine de bunun ona artı olarak döneceği kesin değil, bunu da belirtmek lazım. Bursasporda süre almaya başladığı dönem Samet Aybaba takımın başındaydı çünkü. Yine de oynamaması için bütün sisteminden vazgeçen bir hoca yerine Bülent Korkmazı kırk ter
cih edeceğini tahmin etmek zor olmasa gerek. Yeni hoca, yeni şans...

Bu Yazıyı Paylaş!

Bookmark and Share

5 yorum:

Ögeday Karabulut dedi ki...

İnşallah üçünü de doğru düzgün izleme fırsatını bulacağız kalan maçlarda.

Hakan Balta'nın surat ifadesi nedir resimdeki ya :D ''imzala da gidelim kardeşim'' tadında.

Gala's dedi ki...

inşallah 3 ünüde izleriz. hepside gerçekten yetenekli isimler. ama genç yetiştiren skibbe kupada bile kullanmadı onları.rotasyonu hiç yapamıyordu. umarım kaptan bunu başarır. yazınıza tamamen katılıyorum.

Ögeday Karabulut dedi ki...

Abi peşpeşe mesaj atmak istemezdim ama eklemeden geçemeyeceğim: Semih Kaya acaip derecede Heroes'daki Adam Monroe'ya benziyor.

http://www.ugo.com/a/heroes-theories/images/Adam-Monroe.jpg

HHKahraman dedi ki...

Alpaslan ve Semih oynamadı belki ama Serkan Kurtuluş sağ bekte hiç sırıtmadı. Sakatların çok olduğu zamanlarda Skibbe'nin 4.alternatifi bile olamayan Serkan bugün gerek kademeye girişi gerekse uzun paslarıyla gayet olumlu bir görüntü çizdi.İnşallah bu çizgide devam eder.
Volkan Yaman son dakikalarda oyuna gireceğine bu kişi Alpaslan olabilirdi.

Sacit Tekin dedi ki...

Daha önce de bir kaç kez yazdım. Serkan Kurtuluş, Yaser ve Ferdi bu takımda en fazla 2 yıl daha kalırklar sonra başka kulüplerde görürüz onları. Serkan için sağ bek değil sağ açık diyorlardı. Bu adamdan kanat adam falan olmaz, bir defa kendine güveni yok, topla ilerleme dripling yapma falan bu oyuncudan görülecek melekeler değil. Bursa maçında süreki defansta kalması ve ileri çıkmaması Bülent Hoca'nın direktifi olsa da bötle bir talimat almadığı zaman da farklı bir oyun sunmayacaktı sahaya zaten. Tamamiyel gereksiz umut bağlanmış bir oyuncu...

Related Posts with Thumbnails