Şampiyonlar Liginde Golün Gecesi

Liverpool'un turu bırakmayacağını biliyorduk ama 4-0'lık bir Real Madrid galibiyeti pek de beklenilecek türden değildi. Hoş, zaten zor olan tur Torres'in golünün ardından mucizelere kalmıştı, bir de yan hakem vurdu düşene. Liverpool da 2-0'ı arkasına almasına rağmen durmadı, bulduklarını attı. Liverpool kupa kültürünü en iyi özümsemiş kulüptür benim gözümde, özellikle İstanbul finalinden sonra müthiş bir aşama kaydettiler. Kadro kaliteleri düşse bile her zaman Şampiyonlar Liginde iddialı olurlar, ben buna inanıyorum. Real Madrid'de Casillas başarılı bir maç çıkarmıştı, buna rağmen yenilen fark maçı ortaya koyuyor zaten. Bize geceden kalan en önemli kare Casillas'ın yukardaki fotoğrafı oldu.

Başlıkta dediğim gibi, golün gecesisiydi bu akşam. Portekiz'de 5 attığı rakibine Almanya'da kabus gibi çökmüş Bayern yine, 7 tane atmışlar. Biraz insan olun diyesi geliyor adamın, Şampiyonlar Liginde 12 gol atılır mı bir turda? Portekizliler feci bozguna uğradılar, içten içe sevinmedim de değil tabii, sistem değişmezse seneye ülke puanında en önemli rakiplerimizden birisi olacak Portekiz.

Juventus-Chelsea eşleşmesinde Chelsea avantajlı gelmişti Delle Alpi'ye, geriye düşmelerine rağmen golü bulup devreye avantajlı girmişler. Chiellini'nin atılışı Juventus'un son ümidini de tüketmiş. Drogba'nın gol atmış olması Hiddink'i ayrıca sevindirmiştir sanırım. İzlenilesi maçlardan biriydi ama Şampiyonlar Ligi bile izlenmez oldu D-Smart sayesinde, yapacak bir şey yok.Gecenin en büyük sürprizi ise şüphesiz Panathinaikos'un elenişiydi. Deplasmanda 1-1'i aldıktan sonra Yunanistan'da rakibi boğup ön kötü beraberlik alırlar gözüyle bakıyordum, Villareal öne geçmenin avantajını bırakmamış elden. Grup maçlarının sonuna doğru müthiş bir form yakalayıp Inter'in gevşekliğiyle liderliği almıştı Pana, ben çıkacaklarını düşünüyordum. Yine de ilk maçta büyük hakem hatalarına maruz kaldıklarını belirtmeden geçmemek lazım, muhtemelen 2-0 galip döneceklerdi eve normal şartlarda. Maçın en güzel anı Panathinaikos'un attığı gol olmuş, yenilip elenmelerine rağmen gönlüm el vermedi köşede kalmasına. Bu güzel fotoğrafla bitirelim Salı gecesini...

Bu Yazıyı Paylaş!

Bookmark and Share

2 yorum:

apaç dedi ki...

iğrenç bir yayın sistemi var d smart'ın. radyo 1'in maç yayınları gibi, gene stadlara bağlanıp durdular. piç ettiler güzelim panatinaykos maçını.

maçların neredeyse tümünün over 3.5 olması da ayrı bir rezillikti ayrıca.

bayern münih bu kafayla en fazla çeyrek final görür zaten. böyle bir oyun sistemi olmaz. şampiyonlar liginde bir maçta 7 gol atılmaz.

kıytıtık bundesliga sanmış burayı terbiyesizler!!

jose dedi ki...

Beşiktaş taraftarı bosuna uzulmesın.Koskoca Real bile 4 yemiş.

Related Posts with Thumbnails