Şampiyonlar Ligi & UEFA Kupası: Çeyrek Final

Şampiyonlar Ligi ve UEFA Kupasında kuralar çekildi ben okuldayken, gördüğüm kadarıyla erken final diyebileceğimiz türden bir eşleşme yok. Liverpool-Chelsea ve Barcelona-Bayern eşleşmeleri Şampiyonlar Liginde dikkat çeken eşleşmeler. Arsenal Villareal'i, Manu da Porto'yu rahat geçecektir bana göre, çekişmeler diğer maçlarda yaşanacak. Üç İngilizin yanına Barca-Bayern maçının galibi gelir gibi duruyor yarı finalde. İnşallah Liverpool-Chelsea maçıyla çakışmaz da iki maçı da izleme şansı bulabiliriz.
UEFA Kupası eşleşmelerine ise hala zar zor bakabiliyorum, hele şu eşleşmeleri gördükçe ah be Galatasaray diyesi geliyor insanın. Hamburg City ile eşleşmiş, karşıdan gelen eşleşme ise Bremen-Udinese. Galatasaray kurada olsa tercih edeceğim iki takımdı Bremen-Udinese, final yolu da çok zorlu değildi bence. Son yıllarda UEFA Kupasını almak nispeten kolaylaşmıştı, düzgün bir seriyle eli ayağı düzgün her takım alabilirdi ancak bu sene geçtiğimiz senelere göre daha da kolay bir yol vardı Galatasaray'ın önünde. Aalborg'a elenmek üzere olan City, ligde iyi durumda olmayan bir Bremen, aynı durumdaki Udinese. Kadıköy çok uzakta değildi aslında, olmadı. Neden olmadığı bu yazının konusu değil ama insanın eli gitmiyor başka türlüsünü yazmaya. Diğer dörtlüden ise ben bir Ukrayna takımının geleceğini düşünüyorum finale, özellikle Marsilya'yı geçebilirse Shaktar kupa için favorim...

Bu Yazıyı Paylaş!

Bookmark and Share

4 yorum:

alessandro del piero dedi ki...

aynı günde oynanan maçlar aynı saatte oluyor, o yüzden barca-bayern ve pool-chelsea maçlarının çakışmaması imkansız..

pclion dedi ki...

Saati değil de belki Salı-Çarşamba olur diye demiştim...

alessandro del piero dedi ki...

hmm anladım ama yarı finalde birbiriyle eşleşecek takımların maçları zaten aynı günde oynandığı için her halukarda çakışmış olucak bahsedilen iki maç.. neyse artık ilk ayakta bir maçı izleriz, rövanş ayağında da diğer karşılaşmayı.. kardeş payı bi nevi :)

alessandro del piero dedi ki...

bi de düşünüyorum da biraz ütopik gelebilir ama biz steaua'yı elemiş olup ve nispeten uygun bir gruba düşseydik skibbe'nin avrupa'da oynatmış olduğu futboldan yola çıkarak şu an bir villarreal ya da porto'nun yerinde olmamız işten bile değildi belki de.. öyle bir durumda da şu anda ne lincoln sorunumuz olucaktı ne de büyük kaptanın ismi böyle üzücü tartışmalarla gündeme gelmeyecekti.. ilk hatayı nerede yaptık cidden çok merak ediyorum.. takımların bile kaderleri çok farklı yönlere savrulabiliyor şu hayatta, başka pek çok konuda olduğu gibi..

Related Posts with Thumbnails