Antreman Raporu: Bir Fırça, Bir Dönüş, Bir Tahmin

Kaptan fena fırçalamış Alpaslan'ı, çocuk ne olduğunu şaşırmıştır muhtemelen. Oyuncularla yakın olmasına rağmen otoritesini koruyor kaptan, ondan da beklentimiz bu zaten. Ufak da olsa bu detaylar takım olma yolunda çok önemlidir, doğrusu buydu.

Bunun dışında birçok güzel haber var antremandan, bunlardan ilki Uğur Uçar'ın takımla çalışması. Uzun süredir sakatlıklarla boğuşan Uğur sonunda döndü takıma. Bu konuda biraz fazla mı duygusal davranıyorum, bilmiyorum ama gerçekten kardeşim olsa bu kadar sevinirdim dönmesine Uğur'un. Çift kale maçta da görev almış ama stoper olarak. Kondisyon ve maç eksiği var doğal olarak, bunu da zamanla giderecektir. Tekrar hoşgeldin Uğur.
Bir diğer haber burda temcit pilavı gibi tekrarladığımız genç oyuncularla ilgili. Alpaslan, Serkan ve Semih çift kalede as takımda yer almışlar. Alpaslan sahanın en göze batan oyuncusuymuş. Bu antremanda fırça yemesi de ilginç olmuş bu açıdan. Serkan sağ bekte oynamış, Sabri'nin yokluğunda maçta görürsek şaşırmamak lazım. Semih'le özel olarak ilgilenmiş kaptan, bu da önemli bir ayrıntı. O da kısa sürede forma şansı bulacak bana göre. Bunu Meira transferi hakkında bir ipucu olarak değerlendirebilir miyiz, bilemiyorum ama Semih bu takım için çok önemli bir oyuncu ve herkes kısa sürede farkedecek bunu...

Bu Yazıyı Paylaş!

Bookmark and Share

7 yorum:

kutay dedi ki...

serkan, kurtuluş olan herhalde, sağ bekte oynadığına göre, peki serkan çalık nerede iyileşemedi mi hala?

pclion dedi ki...

O da ayrı bir muamma, menisküs denilen adam 1 yıldır rehabilitasyonda. Bu hafta dönüyormuş Almanya'dan o da. Yazıda geçen Serkan Kurtuluş olan, dediğin gibi...

liverpoolandkop dedi ki...

Serkan Çalış seneye Anadolu'da kiralık oynar yada Almanya'ya geri döner heralde ..

Adsız dedi ki...

18 şubat 2008, uğurun ayağının (dizinin) kırıldığını öğrendiğimde oturup ağlamıştım. sahalara dönmesini bekliyoruz, Türkiyenin en iyi sağ beklerinden biri.

apaç dedi ki...

işte gür ses tonu, işte olması gereken hitabet, işte özlenen tablo.

aynı pozisyonda mahsuz kırmızıgül'ün sesinden hallice bir sese sahip olan skibbe olsaydı gülerdi futbolcular, iplemezdi. ama şimdi saygıyla karışık korkuyorlar. korkmalılar.

sesi ilhan irem gibi, yalın gibi, mahsun kırmızıgül gibi olan adamlar teknik direktörlük yapamaz.

yapsa da başarılı olamaz.

bakın metin yıldız'a. tutunamadı gittiği hiçbir kulüpte. kullanamadı fatih terim lobisini. niye? mutfak kedisi sesliydi çünkü. bülent uygun, fatih terim, bülent korkmaz gibi hitabeti güçlü değildi, sesi hakan kadir balta'yı oyuna çıkaramazdı.

mesela mazhar alonson abimiz ya da sevgili okan bayülgen..az bu işin mutfağını bilseler çok başarılı birer teknik direktör olabilirlerdi.

ama onlar farklı kulvarlarda yürümeyi tercih ettiler.

saygı duymak lazım tabii.

sembolist dedi ki...

Uğur Uçar sadece bir sağ bekten öte,bir ruh,bir 'bizden biri'..Hoşegledin kardeşim..

neverLander ® dedi ki...

yahu vallahi billahi sakatlığından falan değil, çok seviyorum bu adamı. sakatlığından önce de çok severdim. demek uğur'u benim kadar seveni varmış =)

Related Posts with Thumbnails