Ankaragücü 0-2 Sivasspor

Liverpool'un Old Trafford'da Manu'yu 4lediği maçı izleyememiş olmanın verdiği üzüntünün yanında Sivas maçının kısırlığı insanın sinirini bozacak düzeydeydi. Sivasspor'un goller haricinde bırakın pozisyonu kaleyi bulan şutu dahi yoktu. Serkan Kırıntılı'nın ikrâmı oldu maç anlayacağınız. Pozisyonları bulan taraf Ankaragücü, golleri kaçıran ise Murat Duruer'di. 2005'teki efsane U 17 takım kadrosunda yer alan bir oyuncuydu Murat, onların arasında düzenli forma şansı bulabilen ender isimlerdendir. Buna rağmen üstüne koyabilen bir adam olamadı bir türlü, bu beceriksizlikle bu rolünden daha fazlasını bulamaz kariyeri boyunca.

Sivasspor ciddi anlamda bir kriz içinde. Serkan'ın akıl almaz yan top hatası olmasa muhtemelen pozisyon bulamadan maçı bitireceklerdi. Kanatların işlerliği ciddi anlamda sıfır, Murat Erdoğan denen oyuncunun bu takımda ne işi var, hala çözemedim. Formda olan oyuncu yok denecek kadar az, Tum ve Kamanan'ın ilerde top tutma becerisi de olmasa gol atma ihtimali dahi olmayacak Sivasspor'un. Yatıp kalkıp arkadaki iyi işleyen Petkoviç ve Bilica'nın başı çektiği defans kurgusuna dua etsinler.

Ankaragücü'ne baktığımdaysa ilk yarıdan farklı bir takım gördüğümü kabul etmem lazım ancak lig liderine karşı 3 net pozisyon bulup boş kalelere topu atamıyorsanız bu skoru da normal karşılayacaksınız. De Nigris'in sakatlanıp çıkması da kötü oldu onlar için. Serkan bazen iyi kaleciymiş izlenimi verse de kesinlikle kale teslim edilecek türden bir adam değil. Böyle bir kaleci milli takım havuzunda yer buluyorsa kendimizi ciddi anlamda sorgulamamız gerek. Bir de Murat var tabii, maçın kaderini tayin eden adam, yukarda da belirttiğim üzere.

Sivasspor Fenerbahçe'nin içerde iki puan bıraktığı, Trabzon-Galatasaray derbisinin olduğu haftaya ite kaka da olsa deplasmanda alınmış 3 puanla kapamanın mutluluğunu yaşıyordur muhakkak. 49 puana ulaştılar ve arkalarındaki dört takımdan ikisiyle farkı açmış olacaklar. Beşiktaş'ın da Gençlerbirliği önünde galibiyetinin kesin olmadığını düşünürsek onlar açısından kârlı bir hafta olduğunu söylemek zor değil.

Ankaragücü'nün yanı sıra Konyaspor ve İBB de bu hafta maç kaybetti, Antalyaspor ise İBB'den aldığı 3 puanla iyi iş çıkardı, puanları 26 oldu ve bu üç takımı da altlarına aldılar. Tabata attığı iki golle Konyaspor'un biletini kesen oyuncu olmuş yine, özetleri merakla bekliyorum.

Bu Yazıyı Paylaş!

Bookmark and Share

3 yorum:

Adsız dedi ki...

tipik bir sivasspor hasetlik yazısı daha. bıkmadınız mı kardeşim kıskanmaktan, aynısını siz yapınca hamburgda destan, sivas yapınca ligde kriz oluyor. bir yamuk şutu vardı ayhanın o da gitti gol oldu, yok stoper yokmuş 1-1 destanı oldu. satmasaydınız o zaman meirayı napalım yani.

şampiyonluk turunu samiyende atmak, jant kapağı gibi rogar kapağını samiyene atmak farz oldu. forza bülent uygun!! :)

pclion dedi ki...

Yahu murat58, ben kendim Sivaslıyım, nesini kıskanayım Sivas'ın? Siz-biz muhabbeti yapacaksan doğru yerde değilsin, haberin olsun.

Ben kendi mezhebimce bildiklerimi yazıyorum, beğenmezsen senin bileceğin iş. Benim Galatasaraylı olmam sadece Galatasaray'dan bahsedeceğim anlamına gelmiyor. Bununla ilgili bir problemin varsa sağ üst köşeden çarpıya basarsın, olur biter. Sonuçta alt tarafı kişisel bir blog sitesidir burası...

apaç dedi ki...

teknik direktör değilsin abdullah avcı.

o belediye musluğunu senin yerine bir başkası açsa en kötü 5-6.cıydı şu an, geçen sene de uefa ya katılmıştı.

hayır sırf 'aydın, arda'dan çok daha iyi olucak' sözün için bile sürmek lazım seni bu ülkeden.

sevimli takımmış, sevimli futbolmuş.

hadi ordan dirayetsiz herif.

Related Posts with Thumbnails