İkinci Şubemiz: 22 Adam, 1 Top

Uzun süredir beklemedeydik, sonunda 'soft opening' zamanı geldi. Eurosport.com TR için Türkiye ve Avrupa futboluna dair yazılar yazacağım bir köşe var artık: 22 Adam, 1 Top.

Köşenin isminin bu blogla aynı olmamasını istedim çünkü her ne kadar aksatsak da bu blog benim için hâlâ değerli ve burayı baltalamasından çok besleyecek bir yer olması adına çaba göstereceğim. Köşedeki yazılar daha çok yorum tadında gündelik konulara odaklanacak, burası kendi çizgisindeki yazılara yer vermesinin yanı sıra Hayatım Futbol yazıları ve diğer her türlü yazılı, görsel işlerin toplandığı bir mecra olacak.

Eurosport.com'da benim fikirlerime yer açan, 2009'dan itibaren bilfiil çalışma fırsatı bulduğum, üstümdeki emekleri çok olan Ali Murat Hamarat'a özel olarak teşekkür ederim. Umarım beklentileri karşılayan bir iş olur.  Vira bismillah!

İlk yazımı dün Hasan Şaş'ın kafasının yarılması üzerine çıkan bazı haberler üzerine karalamıştım. Görmeyenler siftahı şuradan yapabilir: "Samet Güzel cevap versin!"

Ayrıca genç oyuncu profillerine yer vereceğim Yetenek Avcısı köşesine de göz atmanızı tavsiye ederim. İlk konuğumuz tabii ki Semih Kaya.

He bir de, Fransız abiler adımı düzgün yazabilseler daha iyi olurdu tabii, o da nazar boncuğu olsun :)

Bu Yazıyı Paylaş!

Bookmark and Share

5 yorum:

Adsız dedi ki...

başarılar ama köşenin adı biraz talihsiz olmuş sanki...

pclion dedi ki...

Hahah. Abi yapmayın böyle liseli gibi, rica ediyorum :) Mevzu futbol işte...

lionknight dedi ki...

Selam,
Ben Alisamiyen.net forumunu yakindan takip ediyordu. Fakat son 1 haftadir foruma ulasamiyorum. Senin herhangi bilgin var mi bu konu hakkinda? Internette search yaptim ama hic bir sey bulamadim. Yardimci olursan sevinirim.
Saol

pclion dedi ki...

Biraz araştırdım, yeni adrese taşınmışlar. Sebebini bilmiyorum.

http://www.ali-sami-yen.net/

lionknight dedi ki...

Tesekkurler.

Related Posts with Thumbnails