Süper Lig Yerli U-21 Karması

Dünkü Bursaspor-Manisaspor, Kayserispor-Galatasaray ve Beşiktaş-Sivasspor maçlarını izlerken fark ettim ki (Semih Kaya etkisi olsa gerek) aslında az gözükse de ligde kalifiye genç oyuncular şans buluyor, en azından birkaç sezon önceye kadar aşama kaydedildiği kesin. Bir yerli U-21 karması çıkıyor mu diye araştırma yaptım, gayet yedekli bir kulübe de oluşuyor. Savunma hattında, özellikle beklerde sıkıntı var fakat Orhan Gülle gibi bir adamı ilk 11'e yazamayacak kadar bol orta saha alternatifleri, forvet alternatifleri de var. Bir de kaleci Özkan Bulut'un alternatifi yok, biraz zorlarsak Kasım 89 doğumlu Ertuğrul Taşkıran'ı da fahri yedek kaleci olarak yazabiliriz.

Benim ilk 11 ve 18'im şöyle, sizin kadrolarınızı ve alternatiflerinizi de bekliyorum.

İlk 11: Özkan Karabulut (Gençlerbirliği), Mahmut Boz (Sivasspor), Semih Kaya (Galatasaray), Serdar Aziz (Bursaspor), Musa Nizam (Antalyaspor), Necip Uysal (Beşiktaş), Alper Potuk (Eskşiehirspor), Okay Yokuşlu (Kayserispor), Özgür Çek (Ankaragücü), Sercan Yıldırım (Galatasaray), Muhammet Demir (Gaziantepspor)

Yedek Kulübesi: Mahmut Tekdemir (İstanbul BB), Okan Alkan (Kayserispor), Orhan Gülle (Gaziantepspor), Gökay İravul (Fenerbahçe), Emrah Başsan (Antalyaspor), Sefa Yılmaz (Kayserispor), Cenk Tosun (Gaziantepspor).

Bu Yazıyı Paylaş!

Bookmark and Share

15 yorum:

Adsız dedi ki...

Soner Aydoğdu & Ali Kuçik

selaminko dedi ki...

Kadro gayet başarılı olmuş. Severim böyle genç 11leri.

Adsız dedi ki...

beşiktaşlı ismail, kalede ise bayram olgun ankaragücü umut sözen var ankaragücünde yine

selaminko dedi ki...

emre colak ve burak kaplan takımlarında cok sans bulamayan ama muhtemelen bu kadroda ses getirecek adamlar. bir de turk olmasa da nduka ozokwo da bu kadroda iş yapar :)))

pclion dedi ki...

Soner de çıkarttığım adamlarda var ama orta saha kalabalık.

İsmail uyuyor mu ki, sanmıyorum. Hasan Ali de uymuyordu, yoksa Musa'yı sol beke kaydırmazdım zaten :)

Emre bu orta sahaya giremez :)) Burak da Sefa'dan iyi değil gibi geliyor. Aslında oynasa Sakıb Aytaç'ı banko yazardım sol beke de hiç süre almadı Süper Lig'de. Biraz da tecrübeye göre seçtim kimi bölgelerde...

Bu arada yabancı versiyonunu da yapacağım zaten, yarın sabaha falan artık :)

Adsız dedi ki...

Samsunspor'dan Kemal Tokak'ın kadroda yer almaması çok ilginç. Bir Samsunspor maçını izleyin derim.

Hagi_10 dedi ki...

bunun bir de bank asya 1. lig versiyonunu yapmak lazım. orada genç oyuncular daha çok şans buluyor. sadece 92 doğumlulardan bir 11 çıkarabiliriz. okan salmaz, civar çetin, ali dere, sezer özmen gibi isimler ilk aşamada aklıma gelenler. üstelik bu isimler süper ligdekilerden hiç de kötü değiller.

Noah dedi ki...

Sercan burada olmayı bile haketmiyor bence. Batuhan gibi fos çıkan isimlerden biri.

Yazdıklarınızın dışında Burak Kaplan, Furkan Özçal, Taner Yalçın, Engin Bekdemir, Gökay Iravul listeye dahil edilebilir.

Unknown dedi ki...

Ismail Koybasi 89'lu bir seneyle kaciriyor U21'i.. Cenk Gonen keza 88'li, Atinc 93'lu o da arkadan geliyor, 90'li Burak Kaplan var ki bana gore formayi alirsa bir daha geri vermez.. Besiktas'in elinde iyi bir genc nesil var ve daha Muhammed'i, Furkan'i, Erkam'i, Erkut'u saymiyorum.. Umarim degerlindirlirler ve Turk futboluna eskiden oldugu gibi yine alt yapimizla damga vururuz.

Quaresma7 dedi ki...

Soner Aydoğdu banko olmalı bence.

Form olarak değil ama potansiyel olarak da Taner Yalçın girebilirdi kadroya.

Adsız dedi ki...

Bi İsmail Haktan vardi, Bursa'dan ayrildiginda güüüüüm diye giris yapar o listeye.

el fenomeno dedi ki...

Diziliş tam benim PES oynadığım takımlarda yaptığım dizliş.Hafif sola yakın 10 numara falan tam olmuş.Ama bence Cenk bu yıl formsuz olsa da özellikleri bakımından Muhammet'in çok önündedir bence ayrıca Süper Lig'de de daha çok iş yapmıştır.Özgür beke çeklip,hali hazırda bu isimlerin arasındaki teknik kapasitesi en yüksek oyuncu Emre Çolak sol öne koyulabilirdi her ne kadar GS'da sol kanatta iyi oynamamasına rağmen...Bu kadro süper ligde ilk 8'e rahat oynar

Adsız dedi ki...

Ali Kuçik, Furkan Özçal, mahmut boz falan da oynuyor baya.Ama bank asya da daha çok tabi.Sadece rizeden İtalya kadrosuna 3 oyuncu gidecekmiş.

pclion dedi ki...

Adsız, Kemal'i elbette biliyorum ama Kemal 89'ludur ve 22 yaşını dahi doldurdu. Bu takımda olmaması normal.

Hagi_10, Bank Asya da iyi fikir. Onu da yerli-yabancı diye haftaya yapabiliriz :) Güzel...

Noah, Taner'i de listeye yazdım da Gökay daha ağır bastı. Gökay'ı yedeklere yazdım zaten. Engin ise pek şans bulamıyor düzenli.

Asvalttaicenler, özellikle Atınç'ta gözüm vardı da oynamıyor :) Burak'ı canlı izlemiştim U-21'de ama çok etkilendim diyemem.

Quaresma7, orta saha çok kalabalık gibi. Belki Gökay kesilebilir ama onun da büyük takım handikapı var.

El fenomeno, eheheh. Ben de böyle oynatırım takımı genelde, kadroya da uydu. Üç orta saha kullanmak gerekliydi şu takıma. Muhammet, Cenk'ten iyi oyuncu bence ama Batuhan'ın önüne yazdım yine de.

Adsız, Bank Asya işine eğileceğim :)

Adsız dedi ki...

Sercan ve Muhammet ile birlikte ilk 11'de Bursaspor altyapısından çıkan 3 isim var. Altyapısı gerçekten iyi olup da, kendine minimum fayda sağlayan Bursaspor takımı içimizi dağlıyor. Şu anda bir tek nazarlık Serdar Aziz var. Onun dışındaki altyapı mahsulleri ya çoktan yuvadan uçtu ya da altyapıda konservesi yapılmış durumda. Şöyle ki,
Serdar Kurtuluş
Serkan Kurtuluş
Sercan Yıldırım
Muhammet Demir
Volkan Şen
Eren Albayrak
Emre Pehlivan
İsmail Haktan Odabaşı
Bunlar bir nefeste aklıma gelenler. Daha unuttuklarım da vardır.

Related Posts with Thumbnails