Entourage, Hangover'a Rakip Oluyor

Birçok yabancı diziyi düzenli takip etmeye çalışıyorum ama içlerinde kafam en rahat izlediğim olanı Entourage'dır sanırım. Birkaç arkadaş filmden, oradan, buradan buldukları parayı eziyorlar, kızlar gırla, her bölüm vay arkadaş dedirtecek bir ünlü gerçek kimliğiyle dizide falan. Artık sekizinci sezonuna başlayan ve kısa süre sonra ekranlara veda edecek olan Entourage'ın yapımcısı Mark Wahlenberg bu rahatlığın sinemada da iş yaptığını Hangover serisiyle görmüş olacaklar ki dizi finalinin ardından Entourage'ı sinema perdesine taşıma planlarını açıkladı. Dizinin yaratıcısı olan Doug Ellin ise "Bir film yapacağız, bu kesin ama ne kadar çabuk ve ne zaman yapacağımız önemli. Umarım kısa zamanda doğru fikri bulup uygulamaya koyarız" demiş.

Buradan çıkan dizi finalinin o kadar da final tadında olmayabileceği ve sinemaya kayışa bir uygun bir pay bırakılacağı. Buralarda çıkar mı bilmem ama sinema rahatlığındaki bir Entourage da izlenilir gibi. Yine de Amerika'da bu işin fiyaskoya gidebileceği endişesini taşıyan da çok yazılanlara göre. Artık gelişmeleri takip edeceğiz.

Diziye hiç bulaşmamış ama merak eden okuyucular için bir not, dizi sekizinci sezonunda ve ikinci bölümü bugün itibariyle ABD'de yayınlandı. Sıkı bir maratonla bu kült dizinin son sezonunu canlı takip edebilmek için zamanınız hâlâ var.

Bu Yazıyı Paylaş!

Bookmark and Share

3 yorum:

SirEvo dedi ki...

10-15 günde 7 sezonun tamamı bitirilebilecek çerezlikte, hatta kasılırsa 3-5 günde bile bitecek bir dizi. Karakterler falan şahane, Drama favorim, çoğu Ari hayranının aksine.
Neyse, şu yaylalar yaylalar demeden önce bloga eklemek istiyorum bir tavsiye yazısı, içimde kalacak yoksa. :D

Ha bir de, izlemeyen çok şey kaçırıyor!

pclion dedi ki...

Evrim, yorumu nasıl okuduysam askerlik kısmını atlamışım :) Kolay gelsin hocam, madem öyle ben de dizilere daha bir eğilip senin yokluğunu aratmamaya çalışayım, ehehe.

SirEvo dedi ki...

Eyvallah Uğur. Kolay getirmeye çalışacağız inşallah. :)

Related Posts with Thumbnails