Galatasaray Kongresi'ne Açık Mektup


Değerli Galatasaray Kongresi üyeleri,

Bu kulüp üzerine kafa yoran birçok kişinin de hemfikir olduğu kongre kararıyla Adnan Polat ve ekibine iki yıl daha şans tanıyanlar sizlersiniz. Mart 2010'dan bu yana gelişen süreçte yeni stadıyla bir atılım yapması uzun yıllardır beklenen Galatasaray, bu hamleyi gerçekleştiremediği gibi tarihin en pahalı ancak en kalitesiz futbol takımlarından birine sahip konumdadır.

Bu kulübü bir senedir yarışmacı kimliğinden uzaklaştıran, bu yetersizliklerini icraatlarla silmek yerine binbir türlü bahaneler bulan Polat önderliğindeki mevcut yönetimin, bu kulübe menfaatleri sebebiyle değil gönülden bağlı Galatasaraylılar nezdinde herhangi bir kredisi kalmamıştır.

Bu 12 aylık süreçte sportif başarısızlıkla kalmayıp bu başarısızlığın sorumluluğunu almamak adına Galatasaray'ın daha ağır yaralar almasına seyirci kalan, kendi iktidarını korumak için sarı-kırmızı yürekleri alenen kandırmaya, aldatmaya çalışan yönetimin tasfiyesi, bu ekibe ikinci kez şans tanıyan kongre üyelerinin boynunun borcudur.

Kendi adıma imza hakkım olmasa da gönül imzamın bu yönetimi Galatasaray'a zaten verdiği kalıcı hasarın onarılamaz boyutlara ulaşmadan gönderme yönündeki her türlü girişimin yanında olduğunu söylemek isterim.

Sıra, artık Galatasaraylıların ucuz iktidar oyunlarına prim tanımayan, gücünü koruyabilmek için hem kongre üyelerini, hem de taraftarını fişletmekten çekinmeyeceğini açıkça deklare etmişlere verilecek cevaba gelmiştir. En kısa sürede bu çağrıya kulak vermeniz ben ve benim gibi düşünen tüm Galatasaraylıların dileğidir.

Saygılarımla. Uğur Karakullukçu, bir Galatasaray taraftarı...

Bu Yazıyı Paylaş!

Bookmark and Share

8 yorum:

Adsız dedi ki...

İmzamı atıyorum altına.. Bir de ekleme yapayım sürece dair. Galatasaray tribünleri (bilinçli olarak taraftarları demiyorum) Ayhan ile uğraştıkları kadar şu yönetimle uğraşmış olsaydı Polat yönetimi Galatasaray'ı bu hallere düşüremezdi.

umutation! dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Sezai Yıldırım dedi ki...

Tebrikler içimizden geçen bütün duyguları harfi harfine belirtmişsin.

Adsız dedi ki...

Adnan lar kesinlikle gitmez.Hagi yi yollar ve yeni bir teknik direktorler devam ederler. Esas problem bu kadar kapasitesiz ve capsiz kongre uyelerine sahip olmakta. Layik oldugu bir baskanlari var. Ve gene secime gidilse bu kisiler gene onu sececeklerdir. Daha 2 ay once eski baskanlar degilmiydi, Adnan Polat i destekliyoruz diyen. Kisaca Adnanlari yollama sansi yok. Aziz Yildirim kankasi olarak belki biraktirabilir ama onunda isine gelmez.

io-gs1905 dedi ki...

Merhaba, ben bir GS Kongre üyesiyim. Mevcut yönetime tepki duymayan GS'li yok gibi ama Galatasaray'ın bu dönemdeki asıl ve en derin sorunu şu: "Adnan Polat gitsin, peki yerine kim gelsin?" sorusuna net bir cevap bulunamıyor. Yani bu camia maalesef, tüm sevenlerinin üzerinde konsensüs sağlayacağı bir başkan ve yönetim çıkartamıyor. Sahadaki sonuçlardan daha korkutucu olan ise bu durumdur. Önümüzdeki seçimlerde de Galatasarayımızı kısa zamanda düzlüğe çıkartıp eski itibarlı günlerine döndürecek bir aday ufukta görünmüyor. Yani Galatasaraylılar yine kötünün iyisini seçmek durumunda kalabilirler. Ama Galatasaray büyük camiadır. Öyle veya böyle, üç yılda veya beş yılda ama bir şekilde ayağa kalkacak ve büyüklüğünü tekrar gösterecektir. Bundan hiçbir Galatasaraylının ve rakiplerin şüphesi olmasın.

sonunakadarGS dedi ki...

Galatasaray Spor Klubü'niğn şerefli bir kongre üyesi olarak , 03 Mart 2011 tarihinde saat 04:22'de "Adsız" olarak yorum yapan kişiyi, "kapasitesiz ve çapsız kongre üyteleri" sözünü ispat etmeye davet ediyorum. Galatasaraylı olduğuna inanamadığım bu kişi söz konusu yargılara, hangi kriterlere göre varmıştır ve kendisi bugüne kadar Galatasaray için ne yapmıştır lütfen bunu bizlere anlatsın.

Değerli arkadaşım; Eski başkanlar "Adnan Polat'ı destekliyoruz" dediler demişsin.

Eski başkanların öenmli bir kısmı , bu haberini kendi bilgileri dışında yapıldığını deklare ettiler. Ali Tanrıyar, Ali Uras, Selahattin Beyazıt ve Alp Yalman kendilerinin böyle bir dekalarasyona imza atmadıklarını ve böyle bir destek vermediklerini açıkça belirttiler. Faruk Süren'in adı ise zaten hiç geçmemişti. Sanırım sen o günlerde medayayı pek takip etmemişsin yada hafızan oldukça zayıf.

Değerli arkadaşım; eğer bir Galatasaraylı isen şunu dikkate al; gün birbirimize hakaret etme ve suçlu arama günü değildir. Gün Galatasaraylıların bütünleşme ve tek yumruk olma günüdür. Bunu lütfen unutma.

Adsız dedi ki...

erken seçim şart oldu.mart yada nisan ayında olması gerekirki gelen yönetim önümüzdeki sezonun hazırlıklarına başlayabilsin.polat devam ederse önümüzdeki sezonda güme gitti demektir.

metak dedi ki...

mektuba bir paragrafta benden,

21.yuzyilda ornegi kalmayan imtiyazli guya `elit` bir grubun milyonlarca gonulden bagli oldugu nir camia yi yonetmesi cak sacmadir. Lutfen klubu butun Galatasary taftarlarina esit miktarda acin, bu yaptiginizin dunyada ornegi yok, Galatasaray a ise HIC BIR FAYDASI yok.

Eger bunu gerceklestirirseniz sizin Galtasaraya gercekten faydali olmak icin kongre uyesi oldugunuza,

yoksa soylendigi gibi yilda 100lira verip Galatasaray adasinda havuza girmek icin degil.

Related Posts with Thumbnails