Adnan Sezgin'in Ardından

Galatasaray'da yönetim kurulu toplanmış ve kupadan da elenmenin faturası "ihtiyaç halinde kovunuz" camı önünde olan Adnan Sezgin gitmiş. Başkan Adnan Polat'ın tabiyile Türk futbolunu en iyi bilen beş kişiden biri olan Sezgin hakkındaki görüşlerimiz sabit olmakla birlikte hiçbir şey demeyip sizi sayın Polat'ın açıklamalarıyla başbaşa bırakıyorum. Zaten o, kendi adına konuşuyor.

  • "Kendisi hak etmediği muameleye tutuldu. Bana kendisi 6. kez istifasını verdi. Sezgin'e bugüne kadar verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Galatasaray'a en faydalı profesyonellerden birisi olduğunu söylüyorum."
  • "Ortaya konan onca efor, emeğe rağmen, Galatasaray takımının almış olduğu neticeler samimi olarak herkesten çok bizi üzüyor."
  • "Galatasaray futbolda kötü bir dönem geçiyor. Futbolda büyük sıkıntıların olmaması, dün akşam olduğu gibi topun 5 santimetre aşağı ya da yukarı değmesiyle ilintili olabiliyor."
  • "Galatasaray'da hedefler bitmez, önümüzde önemli maçlar var. Galatasaray bir noktada Türkiye Ligi'nin şampiyonunu belirleyecek konumda. Şampiyonluk adaylarından 3 tanesi Türk Telekom Arena'ya gelecek."

Bunlar Galatasaray başkanının birkaç saat önce yaptığı açıklamada sarfettiği sözler bunlar. Hangisini seçip hangisine mavi ekran vereceğimi bilemediğimden tercihi size bıraktım. Benim favorim dördüncüsü ama, bir Ali İpek ve Denizlispor nostaljisi yaşattı bana. Bir de şu topun beş santimetre aşağıdan gitse olayı var. Ah şu top ya, di' mi? Tüm suçlu bu futbol topu. Zaten geri kalan her şeyde çok başarılıyız ama bu lanet olası futbol bizi kötü gösteriyor. Şu futbol olmasa Galatasaray'ı ne güzel de yönetirdi sayın başkanımız ve şürekası...

Şu açıklamalardan sonra Sezgin'in gitmesine yeterli diyen, hatta "yetmez ama evet" diyen var mı?...

Bu Yazıyı Paylaş!

Bookmark and Share

6 yorum:

Neco dedi ki...

Adnan Sezgini kayirmiyorum ama, adamin sucu tam ne oldugunu bilmiyorum. Onun görevleri futbolcu alip satmakdan haric neler merak ediyorum. Tabi biraz sacma sapan oyuncu alma aliskanligi vardi. Ama yinede takimda olan oyuncularin bu kadar kötu oynamalari onun sucu olamaz.
Bence takimin kötu gidisatinin temel sebebi oyuncularin gruplasmalari. Seninde herhalde eski bir yazinda okumusduk. Arda olmak uzere bazi oyuncularin dislamalari yuzunden arkadaslik ortami diye birsey yok. Onun icin maclarda futbolcular birbiri icin ölmesi lazimken bizimkileri takmiyorlar.

Ve bunu possible eden ve görmemezlikten gelen yönetim.

Adsız dedi ki...

Neco, Adnan Sezgin uzun süredir bu takımın yerli transferlerini üstleniyor. Ben yerli kadrosuna bakınca ilk iki isim olarak hâlâ Arda Turan ile Sabri Sarıoğlu diyorsam bu adamın zaten burada işi yok.

Ama diyorsan ki şu an gönderilmesinin ne anlamı var, birebir sonuçlarla bir bağlantısı var mı? Ben yok derim, zaten "ihtiyaç halinde kovunuz" derken onu kastetmiştim.

Ya başlık mı yapsaydım acaba bunu, hoşuma gitti yazarken, ahah. :))

Kaan dedi ki...

Uğur bende şöyle bir şey yaptım http://bit.ly/hrcwZz olmuş mu? :)

Adsız dedi ki...

başkada manevrası kalmamıştı! Adnan Adnan'ı kurban etti bu kez de! göreceğiz ne değişecek! ama artık toptan bir çözüm için geç kalınmamalı! hergün önümüzdeki sezonu da kaybettiğimizi düşünmekten sıkıldım!

Adsız dedi ki...

Futbol şubesi berbat yönetildi, sorumlusu önce adnan polattır, o görevi yapmak için seçilen yönetici adnan sezgin de beceriksiz başarısız birisidir.

Geç bile kalındı, ikisinin de bir daha camiada en ufak bir görev almamasını sağlamak gerekiyor, bu döneme ait futbolcu, yönetici, malzemeci, doktor, aşcı ne varsa gerekirse Florya'daki kaldırım taşlarını bile değiştirsinler, beceriksiz, cahil, ucuz, aptal adamlarla doldu Kulüp.

Iorfa dedi ki...

Schalke maçında Topal'ı görünce aklıma geldi.. Gündeme geldiğinde manşetlere taşınmış, sonra da unutulup gitmişti Topal'ın Valencia'ya transferinden Sezgin'e verilen prim.
Unutulmamalı bu bence ve her ortamda hatırlatılmalı.

Related Posts with Thumbnails