Kalaycı Wenger Baba

Bir Fransız beyefendisi olan Arsene Wenger de tam yerine rast gelince küfrü, argoyu basmaktan çekinmiyormuş demek ki! Fransız hoca, dün düzenlediği basın toplantısında futbolda ırkçılık konusuna değinirken sorulan soruyu yarı argo, yarı küfürlü bir örnekle cevaplıyor. Verdiği örneğin bizim sahalarımızda çokça tartışılıyor olması cabası. Videonun başındaki soruya verdiği cevabın şıklığını da ayrı bir alkış.

Yalnız şu örneği Fatih Terim'in sansürsüz verdiğini düşünsenize! Yine girer miydik "Ama İngiltere'de..." diye, ne dersiniz?


-Peki siz kulüp olarak bu konuda proaktif bir tavır takındınız mı oyuncuları eğitmek adına?
+Televizyonda canlı yayında olduğun sürece hakeme "Siktir git (Fuck off)" deyip kurtulduğu ortamda beni futbolculara bu konuda eğitim verdirmeye ikna edemezsiniz.


Arsene Wenger'in Leeds United maçı öncesi Thierry Henry'nin dönüşü, son durumu ve futbolda ırkçılık gibi konulara uzunca değindiği 14 dakikalık basın toplantısının tamamını Hayatım Futbol Dergi'nin Facebook hesabından izleyebilirsiniz.

Bu Yazıyı Paylaş!

Bookmark and Share

4 yorum:

Flying Dutchman dedi ki...

ben de koyujam ha....ah canım gel gel kucağıma gel...

erk dedi ki...

Çeviri biraz sıkıntılı olmuş

Televizyonda canlı yayında hakeme siktir git diyip bundan paçayı yırtan futbolcular olduğu sürece beni oyncularımı eğitmeye ikna edemezsiniz, doğru kararları vermek zorundasınız.

Öncesinde de İngiliz futbolcuların da en az Suarez kadar kötü olduğunu iddia ediyor. Biraz da o yüzden asabı bozuluyor adamcağızın.

pclion dedi ki...

Erk, benimkinde ufak bir cümle düşmesi olmuş ama anlam aynı. Öncesine ben de vurgu yapmıştım zaten :)

14 dakikalık versiyonu da tavsiye ederim.

Adsız dedi ki...

arsene wenger bi başka ya, ingilizcesi de sandığımdan daha kötüymüş aksanı çok sert hala, buarada www.sporena.com a girmenizi tavsiye ederim, tüm spor ürünlerine bedava kargo ve bol çeşitle ulaşabilirsiniz.

Related Posts with Thumbnails