Ve İlk Vodcast || Alper Potuk, Özgür Çek & Fenerbahçe

Sihirli Krampon Blog yazarı ve Sportivi'deki Hat-Trick programından yorumcu arkadaşım Kerem Akbaş ilk kez bu fikrini açtığında "Vodcast, he mi" minvalinde bir tepki vermiştim. Sonunda en zor kısmı olan ilk adımı attık ve çalışmalarımızı 2011 sonunda tamamladık! 20'şer dakikalık 'vodcast'ler halinde her hafta düzenli olarak yayınlayacağımız bu videolarda spesifik bir konu üzerine sohbet edeceğiz, fikirlerimizi paylaşacağız. Konular değiştikçe bazen aramızda başka arkadaşlar da olacak ama temel formatımız bu.

Şimdilik iki sıkıntımız var, birisi isim, diğeri intro. Intro üzerine çalışmalarımız devam ediyor ama isim için de sizlere danışmaya karar verdik. Bizim aklımıza yatan en güzel ismi öneren arkadaşımıza Simon Kuper'in Futbolun Şifreleri kitabını hediye edeceğiz. Ayrıntılar vodcastlerde.

Sırasıyla Fenerbahçe'nin Alper Potuk ve Özgür Çek transferleri, Galatasaray'ın transfer stratejisi, Trabzonspor'un Olcan Adın ve Torric Jebrin hamleleri ile Beşiktaş'ın tasararruf tedbirleri ilk hafta başlıklarımız. Camiamıza hayırlı olsun.

Bu Yazıyı Paylaş!

Bookmark and Share

8 yorum:

4numara dedi ki...

"Ahkâm kesi-yorum" nasıl sence?

pclion dedi ki...

Güzelmiş. Video yayınlandıktan 3 dakika sonra senin bu yorumu gönderiyor olmana da oturdu gibi, ne dersin :)

TA dedi ki...

'serbest vuruş' olabilir :)

bu arada yeni scout havuzum

http://scouturkiye.blogspot.com/

Adsız dedi ki...

filelerle buluşan top

Fart Maul dedi ki...

Footcast...

Minero dedi ki...

Yorumlarımı yüz yüze görüşmemize saklıyorum sayın Karakullukçu

Cengizhan TÜRKİŞ dedi ki...

podcastlion =)

Mete dedi ki...

'Yüksek Doz' güzel olabilir.

Related Posts with Thumbnails