Fatih Terim'den Adana Demirspor Yorumu

Rivayet odur ki aynı yıl Adana Demirspor'a 3-0 kaybedilen maçta Erol Togay'a kafa atıp kırmızı kart gören Fatih Terim, 11 Aralık 1983'teki maça fena bilenmiştir. Devre arası geldiğinde skor 5-0'dır ama soyuna odası koridorlarını inleten bir Fatih Terim vardır: "0-0 gibi oynamayanın anasını..." Çünkü bu Fatih Terim için kırmızı kart görüp atıldığı maçın intikamıdır.

Aradan 28 yıl geçti, Fatih Terim üçüncü kez Galatasaray'ın başında ve Türkiye Kupası'ndaki rakipleri Adana Demirspor. Zevkli, nostaljik bir mücadele olacağı kesin, işin içinde Galatasaray'a Adana Demirspor'dan gelen Fatih Terim, bir başka Adanalı Hasan Şaş gibi aktörler de olunca keyfi de bir başka olacaktır.

Bu Yazıyı Paylaş!

Bookmark and Share

5 yorum:

İsmail ŞEN dedi ki...

Cidden pek çok yönden ilgi çekici bir eşleşme oldu. İşin birde Yenilmez Armada boyutu var. Biz Basketbol takımlarımız için Yenilmez Armada ifadesini kullanırken, ADS'li arkadaşlarda efsane su topu takımları için Yenilmez Armada ifadesini kullanıyorlar. Ve hatta bu ifadeyi bizden daha önce kullandıklarını söyleyip, "Yenilmez Armada Adana Demir Spor'dur" diyorlar. Bu yönden de ilginç oldu bence. Bakalım nasıl olacak? :))

Adsız dedi ki...

Tribün olarak da ilginç bir eşleşme olacak. Adana Demirspor taraftarı anadoluda meşhurdur. TT Arena gibi bir imkanı güzel değerlendirceklerdir. Gs seyircisinin de pasif tavrı devam ederse Mavi Şİmşekler Seyrantepe'yi inletir:)

Gokay Coskun dedi ki...

Arkadaş formanın güzelliğine bakar mısın! Şimdi de yaptırıp satsalar keşke GSstore'larda...

pclion dedi ki...

Di' mi? Çıkan nostalji formasının renkleri bu kadar canlı değildi. Keşke logosuz, tişört gibi çıkarsalar...

heroruno dedi ki...

Bu maç ayrıca adanadaki bazı genç oyuncular içinde fırsat Okan ve bizim Berk ii gidiyo Terim in dikkatini çekebilecekler mi bakalım.

Related Posts with Thumbnails