Burak Yılmaz ve Diğerleri

Süper Lig'de 17 maç haftası tamamlandı ve gol krallığı sıralaması bu... Burak Yılmaz ve diğerleri. 16 gol atan Burak'ın en yakın takipçisinin 7 gollü Pierre Webo olması hem ligin ilk yarısının durumu, hem de Burak'ın ne kadar büyük bir iş yaptığının en net göstergesi. Bu iki konuya da Hayatım Futbol'da ve blogda derinlemesine değineceğiz. Şimdilik malumu ilan edelim.

Bu Yazıyı Paylaş!

Bookmark and Share

4 yorum:

King1905 dedi ki...

Burak için ilk bakışta iyi bir istatistik gibi duruyor. Yine de bazı olumsuzlukları da var tek forvet oynadığı için.Webo'dan, Elmander'den 2, Tum'dan da 3 kat fazla şut çekmiş kaleye... Trabzon için ise kesin olumsuz bir istatistik. Şampiyonluk, ilk 3 hedefi olan bir takım tek isme muhtaç olmamalı.

Adsız dedi ki...

malumu ilam etmek: bilinen ve açık olan bir şeyi söylemeye, açıklamaya kalkmak. Kaynak: TDK-Güncel Türkçe Sözlük

heroruno dedi ki...

Burak biraz küçük maçların adamı izlenimi veriyo ama umarım yanılıyorumdur işin doğrusu Pektemek ve Antepteki forvetler var önümüzdeki dönemde forvet konusunda sorun yaşamamamız için Burak a ihtiyacıız var.

TA dedi ki...

burak şu anda avrupanın en önemli ilk 10 takımında forma giyebilecek kalitede. inanılmaz çıkış yaptı 2 yılda.son vuruş yeteneğide çok yüksek.fizik var hareketli.10 üzerinden 9 luk bir golcü.sadece kafa toplarında etkisiz.

gerçekten son yıllarda gördüğüm en iyi komple gölcülerden biri.

bence süper ligde 2011 yılının en değerli yerli oyuncusu tartışmasız.

Related Posts with Thumbnails