Barney


Yabancı dizi seyretmeyi alışkanlık haline getirenler için kısır bir dönemdeyiz, elde alternatif az. Eğlencelik dizi kavramının zirve noktası Entourage, geçen hafta yaptığı finalle ekranlara veda etti, True Blood da olsa olsa çerezlik olur, Breaking Bad dışında elle tutulur başka dizi yok. Benim gibi canı sıkılanlar ise sonbahar sezonunu dört gözle bekliyor.

Neyse ki sonbahar sezonu yaklaşıyor ve sevdiğimiz birçok dizi ekranlara dönüyor. Yaklaşık üç gün sonra How I Met Your Mother, House MD ve birçok özlenilen dizinin yeni sezon bölümleri torrentlerde bizi bekliyor olacak. Ben de favori karakterlerimden Barney Stinson'ın en efsanevi sahnesiyle bu dönüşü hatırlatayım dedim. HIMYM'ın 1.sezon 14.bölümü olan Game Night'ta anlatılan Barney'nin hikayesi komik olduğu kadar hüzünlüdür, içi doludur. Bunu bir de bence gelmiş geçmiş en iyi film serisi olan Star Wars'un bir başka efsanevi sahnesi "Darth Vader'ın yükselişi"ne yaptığı göndermeyle süslemek ise pastanın üzerindeki kiraz. Afiyetle izleyin.

Bir de beklemekten sıkılanlara tüyo. Hangi dizinin yeni bölümüne ne kadar kaldığını merak ediyorsanız TVCountDown.com aradığınız cevabı size verecektir. İyi seyirler...

Bu Yazıyı Paylaş!

Bookmark and Share

3 yorum:

10yeste dedi ki...

Barney Stinson, candır! :) Ayrıca 5.sezon/ 8.bölüm ''Lorenzo Van Matterhorn'' taktiği şiddetle tavsiye edilir :)

Adsız dedi ki...

1.sezon 15.bölümde olması lazım bu sahnenin.En güzel 49 saniyesidir dizinin bence :).

pclion dedi ki...

Lorenzo van Matterhorn da acayip bir olaydı, enfes :))

Hep 14 derim, nasıl yapıştıysa ağzıma. Üç kere bundan bahsedip hep 14 dedim sanırım :) Game Night ama, o kesin...

Related Posts with Thumbnails