Yenilsen de Yensen de, Yeni Sezon

Geçtiğimiz sezonun son bölümünde yayınlanmaya başlanan, bizim de ara ara konuk olarak yer aldığımız bir program Yenilsen de Yensen de. Medyanın bu kokuşmuş düzeninde hala bozulmamış, futbolun kendisine değer veren taraftarlar olarak medyada yer bulmayan ama aslında kulüplerini takip edenlerin merak ettiği konuları elimizden geldiğince dillendirmeye çalışıyoruz. Birçok değerli ismin yer aldığı programın yeni sezonu Pazartesi 20.30'da başlıyor. Bir takım değişikliklerle elbette.

En temel değişiklik bundan sonra her takıma ayrı program yerine genel ve tek program olacak olması. Program lig başlayana kadar 1.5 saat, lig başladıktan sonra 2 saat olacak. Ayrıca lig başladıktan sonra gündemden bağımsız konuların konuşulduğu 2 saatlik bir program da planlanıyor hafta sonu için. Haftada 4 saat ve karma programlar izleyeceğiz bu sezon.

Her programda 10 konuk olacak. Geçtiğimiz sezon programda yer alan konuklardan her hafta 7 kişi programda yer alacak. 1 konuk ise okuryazar.ntvspor.net'ten seçilecek her hafta. Programla ilgili eleştirilerin başında sadece üç büyüklere yönelik bir program olması geliyordu. Bu sezon her hafta iki arkadaşımız takımlarını ve sorunlarını dile getirmek için programda yer alacaklar. Bu konuklar değişken olacak ve Süper Lig takımlarının hepsi yer bulacak programda.

Üç gün sonra başlıyoruz, bakalım. İnşallah beklentileri karşılayan bir program çıkartabiliriz ortaya. İlk programlarda büyük ölçüde transfer konuşulacak muhtemelen. Merak edenler için bilgilendirmemizi yapmış olalım.

Ek: Nazarımız değdi herhalde, ilk program bir hafta ertelenmiş. :) Söylediklerim hala geçerli tabii ki...

Bu Yazıyı Paylaş!

Bookmark and Share

19 yorum:

GialloRosso dedi ki...

Geçen sezon her programa 5er kişi çıkıyordu. Ancak o zaman bile her kafadan bir ses çıktığı için konuyu takip etmekte zorlanıyordum.

bu sene 10 konuk olacakmış. Şimdiden gözüm korktu :)

Şaka bir yana bu yeni formatta umarım bu soruna bir çözüm bulunur.

Murat Aydin dedi ki...

İzlemesi keyifli bir program dı, bir Fenerbahçe taraftarı olarak rakip takımların taraftarlarını bile izliyordum.
Ama her kafadan bir ses çıkma ihtimali beni de düşündürüyor.

Ortega dedi ki...

Askerlik nedeniyle pek takip edemiyordukç Bundan sonrakileri izleyeceğiz artık :D

os dedi ki...

yayın saati konusunda da bir düzenleme yapılsa, tam işten dönüş saati gibi bir saatte yayın olmasa,
çocuklar da şeker yiyebilse...

kısfmet..

hayırlısı olsun;

pisssmiiiii

karıncaezmez dedi ki...

Ntv grubunun son dönemde izlediği politikayı göz önünde bulundurarak işinin zor olduğunu söylemeliyim.

Ya sizde Galatasaray'a atıp tutarsınız ya da dik durup programdan ayrılırsınız.

Mesela 90 dakika programının kaldırılışını ve Haşmet Babaoğlunun yazısını konuşabilecekmisiniz?

pclion dedi ki...

Aksoyy,

Kanalı eleştirmek konusunda bir sıkıntımız yok. Takip edebildiysen Hakan Ünsal'a her program bir dokundurma vardı hemen hemen. Bu sezon özellikle üstünde durulacak konulardan birisi de medya eleştirileri, programda düzenli bir bölüm olacak bununla ilgili.

İçiniz rahat olsun, kimse bizi kısıtlayamaz. Biz NTV Spor çalışanı değiliz zaten, kimsenin bize böyle bir şey söyleme durumu olamaz. Aksine bu konuların üzerine gitmemiz için yardımcı oluyorlar...

Sade dedi ki...

Umarım devamlı ve güzel bir program olur. Merakla izleyeceğim Uğur. Peki programı internet sayfalarında yayınlayacaklar mı yoksa yine sen mi yüklemeye çalışacaksın?

mustafa taha dedi ki...

Uğur, programın 1 hafta geç başlayacağını da ekle istersen :)

Dubwithmorebass dedi ki...

Blogu haftalardir takip ediyorum pclion, programin da benzer tadda olacagini tahmin ediyorum. Yurtdisinda yasiyanlar icin program yayinlandiktan sonra izlemek herhangi bir sekilde mumkun mu acaba?

pclion dedi ki...

Geçtiğimiz dönemde kayıtlar problem oldu ama bu sefer yayın saati de makul olduğundan kaydedecek birilerini bulabileceğimizi umuyorum. Olmazsa kanaldan almaya çalışacağım yine...

Russell dedi ki...

10 kişi biraz fazla olmamış mı ya? :)

Umarım güzel şeyler çıkar..

mes dedi ki...

Seviyorum bu programı benim hoşuma gidiyor diğer taraftarlarıda izliyorum zira biz gençlerin futbola daha geniş bir açıdan baktığını herkese ispatlayan bir program oluyor. Benim programdaki favroim Ich hem sözlükten takip ediyorum yazılarını hem o da benim gibi arjantin hastası , yalnız Beşiktaşlı bir arkadaş var ona çok gülüyorum yerinde duramıyor hiç :) yeni sezonda başarılar dilerim.

Gala's dedi ki...

çok başarılı bir program. izlemekten keyif alıyorum. uamrım başarılı bir sezon geçirirsiniz. bu arada ayın kaçında başlıyor. tam anlayamadım :(

Adsız dedi ki...

Ugur, videolarin varsa ekle de izleyelim. :) - cumartesi

pclion dedi ki...

Selamlar cumartesi :)

İlk iki bölümün videoları vardı blogda ama metacafe silmiş uzun parçaları. Elime geçerse diğer bölümlerle beraber yüklemeye çalışırım tekrar...

erdersson dedi ki...

http://forum.donanimhaber.com/forumid_223/tt.htm

bu forumu takip ediyormusun? ilginç vede güncel konular açılıyor.

and1905 dedi ki...

Çok kaliteli ve eğlenceli program olmuştu.Seni orada tanımıştım.Heyecanla bekliyorum yeni sezonu...

Skywalker dedi ki...

Programın bana göre 2 kusuru var. Birincisi arkadaşların da belirttiği gibi her kafadan ses çıkma mevzusu. Sıcak bir arkadaş ortamı oluşturulduğu için olabilir (yanlış anlamayın bunu kusur olarak görmüyorum) fakat program sunucuları bile laf kesiyor zaman zaman. Ikincisi de sadece üç büyüklere odaklanmaları. En azından ara ara Anadolu takımlarının taraftarlarına da yer verebilirler. Çünkü Ankaragücü, Eskişehirspor, Bursaspor, Antalyaspor'un ve birkaç takımın daha hatrı sayılır taraftarı var. Daha renkli bir hale gelecektir program bu iki sorun çözüldüğü takdir de.

MegaDave06 dedi ki...

Programın tek kusuru bir arkadaşımızın taraftar kimliği yerine holigan kimliğiyle orada bulunması. Oda Fenerbahçe taraftarları arasında bulunan kısa boylu bayan arkadaşımız. Onun dışında programda çok ses olması falan filan bunlar çok sıcak bir ortam oluşmasını sağlıyor bence.

Related Posts with Thumbnails