Galatasaray 2-0 Tobol || İstikamet İsrail...

Bugün Galatasaray'ın tek ödevi vardı Tobol karşısında, o da rakibi karşısında yenik duruma düşüp turu riske etmemekti. Bunun ötesinde büyük anlamlar yüklemek, Barcelonavari bir futbol beklemek anlamsız bir beklentiydi zira bu takım daha sahaya nasıl yayılacağını dahi yeni öğreniyor. Defansından forvetine kadar bütün blokları hem yeni oyuncular barındırıyor, hem de yeni bir sisteme geçiş yapmanın sıkıntılarını yaşıyorlar. Resmi bir maç gözükse de bir mucize olup da elenilmediği sürece play-off turuna kadar yapılan maçlara hazırlık maçı gözüyle bakmak gerek, buna önümüzdeki Maccabi Netanya maçları da dahil.

Maç özelinde bakarsak takımın Kazakistan deplasmanındaki savrukluğunu bir nebze üstünden attığını görebiliyoruz. En azından hücum geliştirme anlamında işi mucizelere bırakan bir takım yoktu. Serbest roldeki Arda Turan'ın sol tarafta Serdar Eylik'le beraber tehlikeli birçok atak geliştirdiğini gördük ilk yarıda. Serdar A takımda kalacak olmasının verdiği özgüveni sahaya çok iyi yansıttı bugün, eğer yaptığı iki nefis ve isabetli ortadan birisi gol olsa kendi çapında bir Boleslav maçına imza atabilirdi, olmadı. Nazar değdirdik sanırım ona hep beraber, umarım sakatlığı ciddi değildir ve takımdan ayrı kalmaz.

Arda Turan diyorduk. Bugünkü rolünden anladık ki Arda Turan artık statik oynamayan, öndeki üçlüyle bağlantı kuran ve bu bağlantılar üzerinden pozisyon yaratan oyuncu rolünde oynayacak. Geniş bir Arda Turan yazısı yazmıştık geçenlerde, orda özellikle vurguladığım Euro 2008 performansını ve rolünü hatırlattı bana bugün sahada. Verimli ve istikrarlı bir performans gösterip göstermeyeceğini konuşmak için çok erken ama teknik heyetin ondan ne yapmasını beklediğini biliyoruz az çok.

Takımın iki golünün de duran toptan gelmiş olması önemli bir ayrıntı, buna ilk maçta Baros'un kornerden attığı golü de katabiliriz. Geçtiğimiz sezonlardaki en büyük sıkıntılarımızdan biriydi duran top kullanamamak, iki maçtaki performans bu anlamda umut verici. Kendi standartlarında bile kötü oynayan bir Sabri Sarıoğlu varken böyle iyi bir duran top organizasyonu görmek şaşırtıcı oldu. Sabri, geçen sene gösterdiği en iyi performanslardan biri olan Bosna Hersek maçında da buna benzer bir organizasyonda asist yapmıştı, bana o maçı hatırlattı bu gol. Sabri'nin soldan, uzak kale direğine kestiği ortalar sağdaki organizasyonlara göre çok daha iyi iş yapıyor, bunu atlamamak lazım.
Tribünler adınaysa Frank Rijkaard'la tanışma günüydü bugün. Birçok tezahürat yapıldı kendisi adına. Umarım bu güvenoyu sıkıntılı geçeceğini düşündüğüm ilk 2-3 ayda azalmadan devam eder de gözlerin pasını silen, gerçekten Avrupa futbolu oynayan bir takıma kavuşuruz. Güne esas damgasını vuranlar ise pankartlardı bence, özellikle Eski Açık'ta açılan "In Haldun We Trust" pankartı harikaydı diyebilirim, sıkça kullanacağımız güzel bir enstantane oldu. Borat göndermesi de gayet muzur ve hoş bir pankart. Şu 10 numara üzerinden Lincoln'e hakaret etme modası üzerine ise ayrı bir yazı mı yazsam, yoksa görmezden mi gelsem, karar veremedim. Artık yapılanların Lincoln'e değil Galatasaray formasına zarar verdiğini göremiyor mu bu insanlar, gerçekten anlamakta güçlük çekiyorum.
Neyse, dediğimiz gibi. İstikamet İsrail. Dört maç kaldı gerçek Avrupa yolculuğunun başlamasına. Ha, bir de unutmadan. Emre Tilev'i tebrik ediyorum, etkin, yetkin, baskın, yatkın gibi kelimeleri cümle içinde kullanmayı öğrenmiş galiba...

Bu Yazıyı Paylaş!

Bookmark and Share

28 yorum:

Spooky dedi ki...

kazakistan'daki tobol maçından daha iyiydik. sadece ASY'de olmakla açıklanamayacağını düşünüyorum. sen zaten oyuncu bazında ve genel olarak eminim gayet iyi bir yazı yazacaksın o yüzden kısa kesiyorum.

Genel olarak Rijkaard'ın sistemi olarak beklediğimiz oyuna bir adım daha yaklaştık önemli olan bu.

Spooky dedi ki...

bir de duran toptan gol attık yetmedi ikinciyi attık ve hatta servet attı. mutluyum. onun kafalarını genelde direği sıyırır veya kaleci çıkarır şanssızlığı vardır.

Aslantepe dedi ki...

Klasik spor yorumcusu özdeyişi ile Galatasaray'ın hazır olması için 6-8 hafta var diyeyim ben de ve ekleyeyim +2 transfer. Bu pas trafiği ile Galatasaray çok sıkıntı çeker. Bu sistem de zor işler gibi görünüyor.

Beni Tobol maçından çok Avrupa liginin süprizleri daha çok ilgilendirdi açıkçası. Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Liginin süpriz ekipleri Aab ve Anorthosis ilk turda veda etti. Aab Boşnak Slavija'ya elenirken Anorthosis Karadağ'ın Petrovac takımına boyun eğmiş. Bir diğer ve en büyük süprizlerden biri de Rosenborg'un Azeri temsilcisi Qarabağ'a elenmesi şüphesiz. Son olarak da Tümer Metinli Larissa'nın ki transfer stratejisi ile bu blogta İzlanda ekibine elenmesini ekleyebiliriz gerçi ilk maçta turu verdiklerinden o kadar da süpriz değildi bu.

apaç dedi ki...

orkun ***
sabri ****
zan *
servet ***
hkb **
sarp ****
ayhan **
arda ***
yaser *
baros *
serdar ***

_______________

rijkaard **
tribünler *
yeni açık alta hala çözüm bulamayan yönetim *
duran toptan gol attık diyen ama maçın yıldızı sabri'nin adını zikretmeyen spooky * :55
_______________

csyasoo dedi ki...

Sabri o ortayı nasıl açtı bilen var mı :S

pclion dedi ki...

Aslantepe,

Bu takımlara değinmen hoş oldu zira çok severim ben böyle sürprizleri takip etmeyi. Yarın yazacağım inşallah, bir aksilik olmazsa...

edi vedır dedi ki...

Artık eminim apaç sabrinin akrabası veya ta kendisi! :)

Galatasaray' ın yediği bütün ataklar yine Sabri' nin bariz hatalarından geldi. Bu çocuktan kesinlikle sağ bek falan olmaz. Pozisyon bilgisi sıfır diycem sıfıra ayıp olacak.

Başka mevkilerde (mesela sağ açık)oynasa vasat bi topçu olabilir belki ama sağbek olarak berbat!

sembolist dedi ki...

Sabri,bu takımın en zayıf halkası oldğunu birkez daha gösterdi.Tüm tehlikeler onun kademe yanlılğığı ya da vurdumduymaz müdahelerinden kaynaklandı.Serdar Eylik,Emre çolağın gölgesinde kalmış,biraz:)bu oyunu ve sakin paslaşma felsefesiyle rotasyonda çok rahat yerini alır.Gökhan zan çok savruk ve dengesiz bir bakış açısıyla topla oynuyor,böyle olunca tüm pasları ve müdaheleleri sağlıksız oluyor.Keita-Mehmet Topal-Uğur Uçar-Barış la birlikte sağlam bir takım olmaya doğru gidiyoruz.
Bi de aklıma gelmişken söyleyim.Arkadaşlar takımın temposu düşük evet kabul ediyorum.Düşük olması gayet sağlıklı bir gelişim evresi,çünkü Temmuz ayında yüksek tempoda bir futbol demek,Şubattan itibaren takımın düşüşe geçmesi demek.Bu takım haftalar ilerledikçe temposu düzenli artan bir takım olcak,ve şunu da unutmayalım,GS daha hazırlık evresinde,sezonu çok ama çok erken açmış olmasının ufak tefek skıntılarını teknik ekbimiz iyi analiz etmiş ki,düşük tempolu maçlar oynayarak Temmuz ayını geçiriyoruz.
saygılar.

ugur senel dedi ki...

orta göbek takımın en zayıf halkası, ne pres ,ne rakibi karşılama ne oyuna tempo verme vede ileri ucla iletişim kurma.. sıfır ,mustafa sarpla falan olmaz bu işler, gecen yıl benzer sistemle oynayan skibbe bu yüzden rezil oldu dolayısı ile buraya box to box orta saha oyuncusu şart,şart,şart...
sabri artık 10 yıl daha serbest vuruşların başına gecer,ne gereksiz adamdır,bunu gönderecek adama dua edeceğim hatta elini öpeceğim bunca yaşıma rağmen..
zan-servet ikilisi saatli bombamı ,mayınmı belli değil belkide atom bombası, yani 4-3-3 oynayacaksın, orta sahanın yüküde iki ön liberoya kalacak birde arkada kaplumbağa hızı ile stoperler.. yok kısa zamanda rezil olurlar,emre güngör şart oraya...

serdar : tez zamanda yıldız olacaksın,aferim devam et,altyapı balonu olmadığın ortada,ohhh bee mehmet güven-aydın-sabri karabasanlarından sonra içimi actın kardeşim,devam et bu yolda,kazancımız büyük...

son olarak ; orta saha ORTA SAHA ORTA SAHA...

Adsız dedi ki...

gökhan zan&servet rakipler için olmasada bizim için ürkütücü bir ikili.kesinlikle emre g.&servet çetin'den oluşmalı savunmanın ortası ya da oraya hızlı bir adam alınmalı.

Vandir dedi ki...

Maçı bir hediye sebebiyle hayatımda ilk (ve son) defa numaralı alt (protokol) de izledim, sabri ve yaser bütün bir yarı önümde oynadılar, yarı bittiğinde sinirlerim alınmış gibiydi artık hiç bir şeye ve kimseye kızamıyor, sinirlenemiyordum. Yani ne yapsak açıktan bir klübe para verip transfer mi ettirsek bu adamları özellikle Sabriyi nasıl kurtuluruz? (Not: Bir başarılı orta kendisinden önce yapılan 2 milyon başarısız hareketi meşru kılmaz.)

hagi dedi ki...

selamlar,Borat pankartını burada gördüm..
bence hiç hoş olmamış, aynı pankartı ilk maçta asıp borat yerine bir hindi resmi koysaydı kazaklar sanırım biraz sinirlenirdik,bu da onlarda aynı etkiyi yapacaktır.

apaç dedi ki...

yahu o kadar rijkaard, total futbol, ayağa kısa pas filan dediniz, gördük işte, sağ bekte gene benim sabri'm(arif kızılyalın mode on) oynadı.

fatih terim, gerets, hagi, rijkaard..

hep diyorum; sabri varsa, sabri oynar.

siz cm'de o pozisyonda uğur'u oynatmış, verim almış ve ardından 20 milyon avro'ya roma'ya satmış olabilirsiniz ama reel dünyada bu işler böyle yürümüyor yiğitler.

beğenmediğiniz sabri, gene arda ve ayhan'dan sonra tribüne çağırılan ilk isim oluyor, gene reklam panolarının üzerinden zıplayıp armasını, armamızı öpüyor ve gene çıkıp aslanlar gibi futbolunu oynuyor.

ne uğur uçurur, ne de serkan kurtarır.

o yüzden sevmeye çalışın sabri'yi.

o, bu çabayı fazlasıyla hakediyor..

Adsız dedi ki...

Her yerde sabri sabri takmışlar sabriye gidiyolar.Kewell ne oynadı 45 dk da tek kişi eleştiriyor mu.Naptı kewel top kaybından başka koşmadı pas hatası yaptı çalım atamadı.Sabri sorumluluk alıp her maç deniyor bir şeyler kendisi mi istiyor sağ bek olmayı.Sabrini ortası nasıl şaşırtır bizi ya.Ben ne sabrinin ne ortalarını hatırlıyorum.Sene de de 6-7 asistle oynuyor zaten.Sabri her maç 1tane gollük orta yapar.Ya sanki amatör topçu.Aydın hiçbir işe yaramaz olacak aydın şöyle böyle aydın sabri ondan 10 kat daha iyidir defol sabri.
Kewel bir şey yapmadı yine laflar sabriye edilmiş.Bundan sonra sabri alsın versin alsın versin orta yapmasın tribünlerden korksun şut atmasın onlardan korksun.S.kurtuluş gibi olsun hiçbir şeye karışmasın.

Sabri Gsnin iyi bir yedek oyuncusudur özellikle sağ açıkta.Bence bu sene de ilk 11 oynayacaktır.Her zaman ki laflar dolaşacaktır yine.Sabrinin taraftan orta gelince sabrinin yüzünden gol yedik deniliyor :) Alpaslanın servetin ordan gol yeyince kimse suçlu değil.
G.zanla sabriyle mustafayla olmaz kimle olucak.Ya sadece bu laflar takıntıdan ibaret.Mesela g.zanın şu an çok büyük hatasını gören yok e neden olmuyor.M.sarp şu ana kadar en formda futbolcu neden onla olmuyor

Emre tilev maç mı sunuyo başka bir şey mi belli değil.Pozisyon oluyor adam hala bir şey anlatıyor

Adsız dedi ki...

fatih terim, gerets, hagi derken?bu adamların hangisi sabri'yi ilk 11'in sağ beki olarak oynatmış?ben oynattıklarını yazayım:sarr,az buçu
k xavier,prates ve cihan haspolatlı.

sabri ise terim varken sağ bek olarak hiç kullanılmadı.onu sağ bekte denemeyi ilk gerets akıl etti diye hatırlıyorum.hafızası yerinde olanlar ise büyük çoğunlukla cihan'ın oynadığını,sabri'nin orta sahada yada klübede olduğunu hatırlar.ki bu normal bir olay,mevzubahis sağ bekse ve elde sabri haricinde cihan varsa,cihan oynar...

arada birde kalli ve skibbe var,kalli sakatlanana kadar uğur'u oynattı,sonra alternatifsizlikten mecbur sabri'ye döndü.geçen yaz sağ bek alınmayıncada skibbe sakat uğur yerine yine mecburen sabri'yi oynattı.kimi oynatsın,alternatifmi var?rijkaard için ise daha bismillah..yüksek ihtimalle sağ beke bir transfer yapılacak zaten,o zaman komple kurtulacaz sarıların sabo'dan..

buda yorumda tüm "x,y,z sabriyi oynattı,rijkaard'da oynatıyor,siz daha iyimi bilceniz?" diye dayanaksız saçmalayanlara gelmiş olsun...

sunshine dedi ki...

Gökhan Zan ı sene başından beri söylüyoruz.Bakalım ne zaman olmayacağını anlayacak teknik kadro.Adam zaten servet gidecek diye geldi çünkü servetin bi alt versiyonu.Daha iki top yapmayı beceremeyen kazak takımına pozisyon veriyorlar.Murat Akça bile servetle daha iyi oynar.Hazırlık maçlarında çok az oynamasına rağmen bu hissi veriyor.Defansın ortası yüzünden turu verebiliriz.Emre güngör diyorum başka bişey demiyorum.
Lincolne hakaret mi etti taraftar.Artık kendilerine bi tarafımla gülüyorum.Lincoln için Büyük Kaptan a küfür edenler kimdi.

Spooky dedi ki...

@apac
evet sabri'nin de hakkını vermeliyim.

(emre tilev mode on)
"bravoo sabri"


Ayrıca Mustafa'nın golünü getiren pozisyondan önce başka bir düzen denediler. Arda barajın içinden birden sola boş tarafa kaçtı ama o sırada hala hakem ceza sahası içiyle uğraştığından atamadılar. Olumlu işaretler bunlar.

İskender dedi ki...

Dün akşam işten çıkınca koşa koşa maça gittim. Söyledim biramı, çerezimi, gerçekten çok keyifliydi...
Maçla ilgili olarak;
1-Rijkaard, sen hep bizimle kal hacım.
2-Servet büyük adamsın, hakikaten büyük adamsın.
3-Arda, yakıştı!
4-Serdar, aynen devam.
5-Mustafa, hoşgeldin.
6-Baros, yolda görsem boynuna atlarım.

Şaka bir yana, sabah incelediğim kadarıyla genel olarak beğenilmemiş Galatasaray'ın oyunu. Ama ben dün akşam çok keyifli bir maç izledim, alkolden mi bilmem... Öncelikle takıma bir güven geldiği ve bu güveni herkese yansıttıkları bir gerçek. Daha derli toplu bir takımız artık. Sağ bekten başka aksayan yerimiz pek yok. Oraya da Uğur'un geleceğini düşünürsek pek sıkıntılı görünmüyor durum. Serdar'ın yükselişi, Linderoth'un dönüşü, Mustafa'nın hırsı, Servet'in onca şeyden sonra hala aynı çizgide oluşu gecenin en sevindirici taraflarıydı. Güzel güzel, bir sonraki maç için şimdiden başladım heyecanlanmaya... Bir de Popito gelince...

Adsız dedi ki...

@apaç


reel dünyada uğur uçar sağlıklıyken sabrinin kadro dışı kaldığını gördü bu gözler. hakan şükür yalvarmasa ve uğur sakatlanmasa dönmeyecekti sabri. yani neymiş sabri varsa sabri oynar diye bişey yokmuş. en basit maçta bile kanadı koridor oldu. ve bu açtığı ortayı bir daha 15 maç sonra belki açabilecek
bence sabri sağ açıktada oynayamaz oyun zekası yok. her topu bakmadan ileri atıyor

Adsız dedi ki...

sabri'de hiç bizaman 3. isim olmadı tribünden çağırılan . son 3 sezon her maça gittim. bu sene belki ilk maç olmuştur. adam çok kötü . doğru yaptığı bir tek şey söyleyin. armayı öpmekle olmuyo bu işler

Adsız dedi ki...

arda,mustafa sarp,servet,sakatlanana kadar serdar. maçın iyileri bu isimlerdi. şahsen oynanan futbolu beğenmedim. 4-3-3'ün kötüsü kötü oluyor ve bizde şu an bunu yapıyoruz. hücumda çoğalamyoruz. zamanla düzeliriz inşallah. rijkaard'a güvenimiz sonsuz.

@apaç
samsun-çarşamba'lı mısın :)

hadesperado dedi ki...

maç ve post yorumu yazacaktım ama inanın tüm isteğim kırıldı...

sabri neymiş de haberimiz yokmuş arkadaş... Arda'ya 3 yıldız vermeye zahmet edenler Sabri'yi ilah yapıyor. niye? armayı öpmüşmüş, taraftarı selamlamışmış!!
evinize de alın bi tane o zaman, sıkılmazsınız...?!

ama söyleyemiyorlar ki maç boyunca yine aynı sabrinin kıt futbol zekasını, dağlara taşlara ortalarını, tobol'un en önemli gol pozisyonunda başrol oynayan figüranlığını...

bunun yanında Serdar gibi bir çocuğu pas geçiyorlar...

olur mu 10'da 1 isabetle de olsa Sabri paşa asist yaptı, onu da yarım dk tartıştılar, büyük ihtimalle yine kaleyi düşünüyordu büyük zeka! ki bu asist onun Kewell'dan bile iyi olduğunun kanıtıdır...!!!

kimse kusura bakmasın ama sizi kıt futbol mantalitenizle başbaşa bırakıyorum... keşke troll olsaydınız... dahası hiç de samimi olduğunuzu düşünmüyorum, yazık. Allah ıslah etsin.

sunshine dedi ki...

Ya burada hiç maç analizi konuşulmazmı.Birileri sabriyi övecek birileride sabriyi yerecek bu modda mı gideceğiz sonsuza kadar.10 tane daha oyuncu var orda neyin kavgasıdır bu anlamadım gitti.Artık bıkkınlık vermeye başladınız.

Adsız dedi ki...

Doğru diorsun amanteramco'da dediğin gibi sahada 11 topçu varken adamın biri gelip duran toptan bir asist yaptı diye maç boyu kanadı yol geçen hanına dönen ters kademe yapacam diye olmadık yerlerde gezinen pclion'un dediği gibi kendi standartlarının bile altında oynayan sabri'yi takımın en iyisi ilan edince tepki doğuyor normal olarak.Diğer 10 topçuya haksızlık değilmidir bu?Tiksindik artık apaç efendinin ezbere yorumlarından.Sabo,Türbülent,Deli İbo,Hakan Balta,Ersun-Avcı,başkada bir laf yok.Herkes istediğini yazmakta özgürse,saçmalıklara tepki göstermekte özgürlük haliyle...

http://img43.imageshack.us/img43/498/136682285f.jpg

Adsız dedi ki...

Ya arkadaşlar tamam Sabri bazen vasat üstü işler yapabilen vasat bir oyuncu, kabul. Ama her maç sonrasında Sabri şöyle, Sabri böyle diye çocuğa yüklenmek de neyin nesi? Bu maçta Sabri'ye gelene kadar bence Yaser ve Gökhan Zan var konuşulacak ama "vurun Sabri'ye" değil mi??? Yeter yani bu Sabri aşağılamaları. TD'ler onu oynatıyorsa ne yapsın? Yok hocam ben oynamayayım, benim yerime Uğur oynasın mı desin? Adam formasına aşık, azılı bir Galatasaray taraftarı, bu kadar yüklenilmeyi hak ediyor mu? Birşey diyecekseniz onu oynatan TD'lere deyin ama Rİjkaard'a laf etmek yemez di mi? Biraz Sabri'nin psikolojisini düşünsenize, blogları, forumları okumuyor mudur?

Bu arada söyliim, Sabri'yi tanımam etmem, futbolunu da beğenmem ama her maç sonrasında Sabri'ye yapılan linçe de tahammül edemiyorum. Sanki Sabri gidecek dertler bitecek, takımın tek aksayan dişlisi Sabri sanki. Yeter artık! Sabri'nin Galatasaray için yaptıklarının 10'da birini keşke bir taraftar olarak yapabilsem. Takıma zarar da vermiştir çok, onun kanadından gol de yemişizdir çok ama bir asist yapınca tebrik etmek bu kadar da zor olmasa gerek.

Tebrikler Sabri, güzel ortaydı!

Sade dedi ki...

Bir tobol maçı için bu kadar analiz yapılıyorsa birde Barcelona ile oynadığımızda neler yazılır merak etmiyorum değil hani!? Ne Rijkaard ne oyuncular ne de yönetim sallamadı bu maçı, bir tek sallayan biziz:D

Adsız dedi ki...

Sabri 10 ay da bir böyle orta açar diyen arkadaş 2 israil takımına karşı da en az 2 tane güzel orta açacaktır ilk tobol maçında da çok iyi keserek 2 orta yapmıştı.Yani her maç yapar bir tane

Pozisyon sabrinin tarafından gelişti diye suç sabrini mi oluyor yeni moda bu herhalde.Kimin tarafından gol yersek suç ondadır yani.Gueyenin bjkye attığı gibi gol olsa neredeydi ayhan o sırada onun yüzünden yedik derdiniz.Sabri iyi bir yedek sağ kanat oyuncusudur kesinlikle

Maçın adamları Arda-Servet-M.sarp

Adsız dedi ki...

bende galatasaray taraftarının %90 nın düşündügü gibi düşünüyorum ve sabrinin bu takımda olmaması gerektigini söyleyen herkese katılıyorum.. 20 yaşında olmama ragmen fatih terim yönetiminde sabrinin ilk kez galatasaray forması giydigi maçı hatırlıyorum.. ve aradan yıllar gecmesine ragmen ilk günden bu yana kendisini hiç geliştiremediginin farkındayım..
galatasaray gibi büyük hedefleri olan bir camiada teknik beceriden bu kadar yoksun olan bir oyuncu kesinlikle forma giymemeli.. yedek kulübesinde oturması bile büyük bir hata.. ancak bence bu durumun en büyük sorumlusu bizi yıllardır ön liberodan sag acıktan bozma sag beklerle oynamak zorunda bırakan yönetimdir.. sabrinin elinden gelen bu işte.. sabri gibi kendini kontrol edemeyen bir adamdan ancak böyle bir sag bek olur.. ayda yılda bir orta yapar herkesi bir birine katar.. bu yıl defansta gökan zan gibi bir bomba warken birde sabri olursa yandık diyorum başka bişe demiyorum..

ayrıca ugur ucara büyük umutlar baglayan arkadaslarada hayretle bakıyorum.. ben ugurun galatasarayın sag beki olabilecek kapasitede bir futbolcu oldugu kesinlikle düşünmüyorum.. özelliklede bek oyuncularının bu kadar önem arz ettigi bir sistemde kesinlikle sag bekin ugura yada sabriye teslim edilmemesi gerektigi kanaatindeyim.. ama burda iş yine yönetime düşüyor ve kaliteli bir sag beki acilen takıma dahil etmeleri gerekiyor..

Related Posts with Thumbnails