Footcast #8: Galatasaray'ın Yiğit Gökoğlan Transferi

Bu haftaki Footcast'lerin ilkinde Galatasaray'ın Manisaspor'dan transferi Yiğit Gökoğlan'ı ve kadroda edinebileceği yeri konuştuk.

Bu Yazıyı Paylaş!

Bookmark and Share

12 yorum:

heroruno dedi ki...

Yayının sesinde bi problem mi var yoksa bulunduğunuz yerden dolayı yankımı yapıyo.

Serhat dedi ki...

Çok fena yankı var seste, yoruyor dinlerken..

Mamafih dedi ki...

Sevgili arkadaşlar, yayınlarınızı severek takip ediyorum. Ses konusunda biraz sıkıntılar oluyor, mesela bu podcast çok yankılı olmuş. Bir de bence, daha kaliteli bir çekimle farklı ortamları denemelisiniz. Yemek masasında, cafede, arabada giderken, tribünde gibi. İyi çalışmalar ve başarılar.

la mano de dios dedi ki...

hocam o değilde bu footcast olayına yazı olayını aksatır oldun.evet footcast olayı da iyi ancak yazıyla daha zevkli oluyodu hocam:D

pclion dedi ki...

Ses için bir çözüm üreteceğiz, çekim yapılan ortamda yankı yaptığı için öyle oldu bu kez :)

Yazının gelmemesi footcast'le alakalı değildi ama, detaylı yazacak fırsatım olmadı maalesef :) Muhtemelen geç kaldım diye yazmayacaktım, denk geldi. Final dönemindeyim, o yüzden bazı yerlerden fedakarlık gerekiyor :)

cengo dedi ki...

Blogunuzu zevkle takip eden bir Fenerbahçe'liyim. Tabii Taraf gazetesinde yazar olmasanız daha güzel olur ama neyse :)) Bu yaptığınız footcastler hoş fakat yazılarınızı daha büyük bir zevkle okuduğumu söylemek istiyorum, yazıları boşlamayın :) kolay gelsin

pclion dedi ki...

Hocam teşekkür ederim :) Fakat Taraf gazetesinde zaten 7 aydır yazmıyorum, Mayıs ayında servisçe toplu istifa etmiştik.

la mano de dios dedi ki...

finaller nasıl sizin yazı olaylarınızı aksatıyorsa bizim de ilgilenme olayını düşürdü.neyse bitti bitiyor :D

Adsız dedi ki...

Esasında yankı sebebiyle kendimi biraz hamamda gibi hissettim :)

Bence devam etmeniz gerekiyor. Lakin süreleri biraz daha kısmanız ilgi açısından olumlu olacaktır. Bir yazıyı okumak 2-3 dakika alırken bir video izlemek 10 dakikadan fazla olmamalıdır bana kalırsa. İkisini elbette karşılaştırmak doğru değil, ama burayı takip eden insanlar kısa ve öz bilgiye daha çok önem veriyor.

Çalışmalarınızın başarıyla devamını dilerim.

Anıl dedi ki...

Ne oldu, kaldırmışsınız Shaqiri Galatasaray'da yazısını. Böyle bir iş kesinmiş gibi konuşup, sonra timsaha yatınca olmamış gibi davrananlara çok gülüyorum. "Kaynak sağlam abi", "Tabii tabii"

pclion dedi ki...

Anıl, hangi yazı, nereye kalkmış?

http://pclionfc.blogspot.com/2011/12/xherdan-shaqiri-nereye.html

İkincisi, yazıyı okursan söylediğinin tam tersini anlattığını göreceksin. Diyecek bir şey de bulamadım açıkçası, en naif ihtimalle karıştırdın diyorum.

Anıl dedi ki...

Öncelikle Uğur'a ve daha sonra blogun takipçilerine karşı bir özür borcum var. Böyle bir karışıklığı nasıl yaptım bilemiyorum ama yukarıdaki yorumumun adresi fcnblog olmalıydı. Hatam için tekrar özür diliyorum.

Related Posts with Thumbnails