Footcast #6: Galatasaray Altyapısının Yükselişi

İkinci vodcast serimizin ikinci konusu Fatih Terim'le birlikte yükselişe geçen Galatasaray altyapısı. Emre Çolak, Semih Kaya, Mertan Caner Öztürk ve İsmail Berk Ünsal'a eğildiğimiz videoda da Kerem Akbaş'la beraberiz.

Bu Yazıyı Paylaş!

Bookmark and Share

6 yorum:

fırat yeşilmen dedi ki...

Çok bilgilendiriciydi elinize sağlık. Berkin Kamil Arslan hakkında da birşeyler söyleseydiniz keşke. Ben en çok ondan umutluyum(dum). Teşekkürler...

pclion dedi ki...

Haklısın, sınav çıkışı çekince kafam bir dünyaydı, aslında Berk Yıldız'dan da bahsedecektim mesela :) Teşekkür ederim, eğer uygun gündem ve ortam olursa benzer konuları yeniden işleyebiliriz.

Adsız dedi ki...

Fatih hocayı çok severim ama biraz gaz bir hocadır, bu altyapıdan oyuncu oynatma olayını dengeli tutarsa çok iyi olur. Senin de dediğin gibi bugun semih emre konuşuluyorsa bunda Fatih Terim in payı olduğu kadar selçuk melo ujfalusi elmander in de payı var. Altyapı oyuncularını mevkisinin 3. 4. oyuncusu olarak kadro da tutmalı şans geldiğinde değerlendiren oyuncunun da üstüne yatırımı yapmalısın. Mesela beşiktaşta sivok egemen toraman ersan dörtlüsüne sidnei yi transfer etmeyip atınç a güvenmelisin. Altyapıdan çıkan futbolcular içinde bence semih(gs) ve necip(bjk) gerçekten kaliteli isimler

QuaresmA dedi ki...

Soldaki sensen; blog yazılarında kamera karşısından daha iyisin bence.

heroruno dedi ki...

Çok hoş ve başarılı buldum bu Footcast olayını gerçekten tebrik ederim Uğur bey in ağzından genç oyuncularla ilgili yorum dinlemek şu hayattaki abartısız en keyif aldığım şeylerden biri tekrar bu güzel yayın için teşekürler( Kaan Kural ın potocast inden sonra bu da çok ii geldi.)

batu dedi ki...

ışık ve ses konusunda biraz daha profesyonel olunabilir. belki amatör havayı kaybetmeyi istiyorsunuzdur ama o ruhu kaybetmeden de ışık ve ses konusunda gelişme olmalı. içerik iyi, devamı da gelir umarım, tebrik ederim :)

Related Posts with Thumbnails